Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti melyiknek örülnétek, nők, ti melyiket adnátok inkább?
én az asztalira szavazok, mivel falra nem szoktam semmit kitenni, határidő naplót nem használok, így az a nyertes... :)
25/F
A dátum nem számít, mert úgy csinálják, hogy onnantól kezdődik a naptár, amikor elkészül. Tehát én júniusra készíttetem, így jövő év májusáig használható. :)
Párom is asztalit használ jelenleg, de a határidős azért fordult meg a fejemben, mert elég szórakozott és ha már esze nincs akkor ugye legyen notesze. :)
Szerintem a határidős jobb, szerintem a fali hülyeség mert tuti elfelejtené minden hónapban átfordítani, az asztali és a határidős az ott van a szeme előtt mindig.
21!L
határidőssel az a baj, hogy ma már mindenki telefont/számítógépet/kvantumlézerkarórát használ ilyen célokra mert kisebb gyorsabb kényelmesebb, ergo nem sok teteje van..., viszont az asztali dekorációnak is szép ha olyan, és bármikor rápillanthat amiről te jutsz eszébe :)
25/F
De jó, hogy úgy kezdődik a kérdés, hogy pasik, erre csak csajok írnak.
Én nem örülnék egyiknek sem. Szerintem rendkívül giccses, úgyhogy felőlem, akár kőbe is vésethetnéd, az sem érdekelne.
16:57:
bocs de én nem vagyok csaj..., még akkor se ha nem tűnök elsőre egy akkora nagy f*sznak mint te... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!