Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Cigányok tovább tanulnak van...

Baranyi kálmanné kérdése:

Cigányok tovább tanulnak van szakmájuk?

Figyelt kérdés
Ismersz ilyet?
2009. aug. 26. 13:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
29%

Az a baj, hogy az intergráció téves értelmezése miatt megpróbáljuk megmagyarítani őket. Ez azt hozza, hogy identitásdeficitük lesz, mint ilyenek pedig gyökértelenek és meghasonlottakká válnak.

Vannak roma dolgozók, szakemberek, sokkal többen, mint hiszitek és keményen, főként tisztességesen dolgoznak.

Csak róluk nem szólnak cikkek és rémtörténetek.

Mind két félben ( roma és nem-roma ) olyan mély sérelmek vannak már, amiket nem lehet felülről, kormányrendeletekkel áthidalni.

2010. jún. 8. 19:55
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy családot még régről, a 4 nagyobbik gyereknek biztos van érettségie, azóta nem tudom. A szülők szörnyen szigorúan fogták őket. Mondjuk a lakásuk is olyan volt, a földről ehetett volna enni.

De ez kivétel!! Egy falunyi cigány velük szemben lop, csal,, hazudik!! A normális család a magyarok között is lakott (a falun belül).

2010. jún. 8. 21:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is ismerek egyet. Asszem egyetemi diplomája van, és ORBÁN VIKTOR-nak hívják. De őt sztem sokan ismerik, szokott szerepelni a híradókba.
2010. jún. 9. 01:12
 24/26 anonim ***** válasza:
pl én ELTE-ere járok:)
2010. jún. 9. 10:17
 25/26 anonim ***** válasza:
50%

én ismerek tovább tanult. 16 évesn 4 osztály volt neki majd tovább tanult egy kisegítőbe:D

ma már börtönben van

2010. jún. 9. 12:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó hozzászóló: azért ez a kérdés a válaszodnál kicsit árnyaltabb. Az pedig végképp nem értem, mi a vicces ebben.
2010. jún. 9. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!