Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Normális szerintetek h 16/ l...

Normális szerintetek h 16/ l létemre csak parlament tv-t nézek. És a neten jogszabályokat olvasok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 12:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyéni ízlésed van. Tök jó - ne hallgass a birkákra, azok le fognak hurrogni. De készülj fel, hogy csak kevés átlagemberrel fogsz szót érteni.
2013. jan. 2. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem normális, jó értelemben. Ha jogász, vagy politikus arasz lenni, kiváló kezdet, de ettől függetlenül is abszolút előnyt jelent az életben, ha képben vagy ilyen téren.

Valaki meg gagyi szappanoperákat, animéket, bulvárhírműsorokat, videoklipeket, vagy ótvar amcsi bűnügyi sorozatokat néz. Nagyon konstruktív.

2013. jan. 2. 20:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Nemtudom még pontosan milyen irányba, de vagy jogász vagy pedig politológia szakra szeretnék tovább menni! Bár a politológiába sztem jog is vaen, de öszintén nemtudom a kettő közül melyik az érdemesebb.....

De szeretek ilyen dolgokat, nézni és olvasgatni... :) Bár nem sok tizen évessel értem meg magam!

2013. jan. 3. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Namost, ha ilyen irányba akarsz továbbtanulni, két dolgot azért jól gondolj át, tájékozódj: az adott szak mennyire piacképes vagy képtelen; mennyire igaz az adott területre, hogy csak protekcióval lehet érvényesülni benne. A jogi/társadalomtudományi irányban ezek gyakori jelenségek.

(Én magam keveset tudok róla.)

2013. jan. 3. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!