Ha lehetne, kitennéd a jobbikot a parlamentből?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 00:02
1/25 anonim válasza:
Nem. Többpártrendszer, mond ez neked valamit?
2/25 anonim válasza:
Az egyetlen konstruktív ellenzéki párt. Ott a helyük.
3/25 anonim válasza:
Ha lehetne, akkor sem tenném ki, mert teljesen jogosan vannak ott: a nép megválasztotta őket, mint ahogy a többi pártot is. Nem véletlenül kerültek oda.
4/25 anonim válasza:
NEM, csipázom őket.
3/4-es többséget én nem igazán nevezném többpártrendszernek.
Diktatúra valahogy jobban hangzik.
hihi:)
Üdv.
5/25 anonim válasza:
Szívesen kiraknék egy-két pártot a parlamentből, de a Jobbik nincs köztük.
7/25 anonim válasza:
"NEM, csipázom őket.
3/4-es többséget én nem igazán nevezném többpártrendszernek.
Diktatúra valahogy jobban hangzik.
hihi:)
Üdv."
Egyrészt a Fidesznek 2/3-a van, másrészt nincs diktatúra. Érveim:
-többpártrendszer van
-működik a parlament
-teljes mértékben érvényesülnek a polgári és szabadságjogok
-választások vannak
-szét vannak választva a hatalmi ágak
Tudom, hogy nagyon nagy divat ma diktatúrával dobálózni, de amíg ezek teljesülnek, addig nincs diktatúra. Viszont az már egy marha nagy lépés lenne afelé, ha egy törvényesen parlamentbe jutott pártot kitennének onnan, mert őkegyelmének nem tetszik.
8/25 anonim válasza:
Semmi esetre sem.Kell egy kis valtozatossag a parlamentbe ! Plusz nem tamogatom sem a diktaturat,sem pedig a ketpartrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!