Melyiket először?
Szerintetek érettségi után, melyik helyre éri meg jobban menni, Miskolc rendészeti szakközép vagy egyből a ZMNE-re??
Hová mi kell a bejutáshoz, a pontszámokat miből számolják össze ilyesmi, saját tapasztalat?
Akkor most melyiket? mert ha először pl Miskolcra megyek azzal minimum 2-3 évet vesztek?!?!
és akkor azt mondod 1# hozzászóló az NKE-n az milyen irányú, mi kell a bejutáshoz? Én a nemzetvédelem irányzatát keresem.
1. vagyok.
Több rendőr is mondta, hogy ha valaki akar egyetemet végezni, akkor alapból arra menjen. NEM SZERETIK HA KÉPEZNI AKARJÁK MAGUKAT. HA egyszer elvégezte a középiskolát akkor megragad azon a szinten. És ha többre is akarja vinni mint járőr akkor kell a diploma.
Értem ezt a részt, köszönöm!
Arról még tudsz adni pontosabb tájékoztatást esetleg honvédtisztnek vagy rendőrtisztnek éri meg jobban menni? melyik mik a feladatai többnyire? és melyik képzésére könnyebb bekerülni? honvédtiszt-rendőrtiszt?
Már nincs olyan, hogy nemzetbiztonság. Alkotmány Védelmi Hivatal. (AVH) Bár a kettő ugyanaz. Oda elég egy diploma a tiszti részhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!