Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar oktatás züllesztéséről?

Figyelt kérdés
Pl.: magyar bálintnak (nem érdemli meg, hogy nagy betűvel írjam a nevét) volt egy olyan ötlete, hogy az iskolákban 7 osztályig csak írni-olvasni, és számolni tanuljanak.
2009. aug. 23. 19:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokan írták, hogy baromságokat tanítatnak a gyerekekkel. Ez is igaz. Egyszerűen olyan hasznavehetetlen ökörségeket tanítatnak, hogy az valami hihetetlen. Na meg a történelem. Fele nem igaz ami ott le van írva. Legalábbis a 20. századi részben. Tele van hamis adatokkal. Szóval ez az oktatás egy nagy kalap szar. De a hatalomnak ez érdeke, hogy hülyüljön a társadalom. (Az előző kommentelő is én voltam.)

18/F

2009. aug. 28. 18:52
 22/24 anonim ***** válasza:

Az egész közoktatás át lett formálva, a végeredmény meg annyi, hogy a gyerek szív, a szülők fizetnek!!

Így van ez általános iskolában, ahol az épértelmű osztályba betesznek enyhén fogyatékosokat is, a papírjukon elintézve mindezt. Vagy pl. szinte bárki mehet ma már egyetemre, főiskolára, három év után van egy rosta, ami után csak az egyharmad mehet tovább ingyen, és még azt hangoztatják, hogy az első diploma ingyen van... Három év után pénz híján a fele abbahagyja az egyetemet, így elcseszett 3 évet, és csak egy érettségi szintjén van ugyanúgy, ja bocs, egy alapdilomával, amivel nem veszik fel dolgozni sehova, mert annak a munkáját egy érettségizett is el tudja látni a bérbesorolás miatt kevesebbért. Hova lesznek így a jó szakmunkások? Én is egyetemista vagyok, de ez semmit nem jelent.

2009. aug. 28. 20:31
 23/24 anonim ***** válasza:
68%
Nincs itt szó züllesztésről. Nem emlékszel mindenkinek van digitális táblája. Bár lehet, hogy füzete könyve sincs, összedöglőben az amúgy 50km-re lévő iskola. De értsétek meg, hogy a kakaóbiztos számítógép és a digitális tábla a lényeg.
2009. aug. 28. 20:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet megkerülni a pedagógusok személyi felelősségét. Hiába hülyézi a szülőt az a kedves hozzászóló, akinek az édesanyja pedagógus, mondjuk, a stílus maga az ember...

Nem kellene sok pedagógusnak azt gondolnia, hogy tévedhetetlen és nem szabadna politizálnia. A nagyfiam gimnáziumában annyira fideszes volt a tanári kar többsége, hogy, akiről tudták a másféle politikai véleményét, azt az órákon merték cikizni. Vagy mondhatnám a világnézetet is, ha a család hívő és nem történelmi egyház tagja, akkor miért kell magyarázkodni, hogy nem jár hittanra. Szerintem komoly alkalmassági szűrés kellene.

2009. okt. 10. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!