Lenéznétek mert cigányok között lakok?

Én megértelek, kérdező, én is cigányok "között" vagyok most is, nem tehetek róla. Ha megnézem a falut műholdas térképen, egy patak kettéosztja a falut. Az egyik része (ami a falu egy harmada), az a cigánysor, látni is lehet, hogy ritkábban vannak a házak, DE minden házban laknak minimum 10-en. A másik rész, ami a falunak a két harmada, ott nagyjából csak magyarok élnek. Mi szerencsére pont a határon vagyunk, de azért már itt vannak rendesen. A házunk előtt vonulnak minden nap csordákban.
És mi is elköltöznénk, csak nekünk is kéne a pénz. Csak az meg nem jön, mert Orbán elveszi tőlünk, és annak egy részét adja a cigányoknak, a többit megtartja. Ez van. Kitartás! 2014-ben (remélhetőleg) jön a Jobbik, és vége ennek az egésznek. Amelyik cigány nem fog dolgozni, az éhen döglik.
A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
Köszönöm, hogy megértesz amúgy a jobbikban sem igazán bízok, mivel a legtöbb elkényeztetett kis szájhős.
Nem sértegetni akarom őket csak sok olyat ismerek aki szíja őket (ok nélkül) Ha meg össze futna a cigókal meg nyaliznak nekik rájöttem csak magamra számíthatok senki másra!

Amíg vér nem folyik!!!
Ez a bevált rutin!

amíg vér nem folyik? azután már nem kapod meg, mert félnek hogy bosszút álsz. Sértetként nem vagy megbízható.
22-es csapdája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!