Kik a szabad kőművesek?
"...valahol azt olvastam a szabad kőművesekről hogy utálják a zsidókat..."
Nem utálják a zsidókat, csalt volt idő, hogy nem vettek fel zsidó tagokat!
"...de most mégis a zsidók irányítják..."
Ezt mégis honnan tudhatnád? Ez amúgy is egy ökörség, de kíváncsi vagyok, hogy egy elvileg zárt társaságról, ez hogyan tudható meg?!
"...ez a csoport azért jött létre hogy a szegényeken elesetteken stb. segítsenek és ilyesmi..."
Nem, ez a csoport nagyjából a szabadság, egyenlőség, testvériség és az emberi haladás eszmeisége mellett tevékenykednek.
"...na de közben megtudtam hogy a zsidók beolvadtak ebbe a szervezetbe..."
De honnan tudtad meg? Ez egy zárt társaság!
"...tehát arra a következtetésre jutottam hogy a zsidók felelősek azért amit az illuminátusok és szabadkőműves csoortok csinálnak..."
Mégis mit csinálnak, csináltak? Sorold már fel?
"...aki ismeri a zsidó gondolkodást az meg érti hogy a zsidók pénz és hatalom mániásak..."
Aha. Azért ilyenek az amerikaiak, kínaiak, japánok, stb... Látszik, hogy nagyon pihent agyú vagy!
" több ezer éve létezik ez a nép volt ideje sok mindent megtanúlnia-tapasztalnia, a génjeik is igazodtak a körülményekhez van egy kód amit magukban hordoznak de nem is a gének okozzák ezt hanem a vallásuk a TALMUD..."
1) Te magad cáfolod magad! Hisz nem a gének okozzák az általad vélt tulajdonságukat, hanem a TALMUD. Apropó!
2) Tudod-e mi az a talmud?
3) Továbbá, szerinted a Talmud az egyenlő a vallásukkal?
Nekem az a meggyőződésem, hogy te egy kis hülye taknyos vagy! Hallottál valami baromságot a testvériségről és most itt szörnyülködsz prekoncepciók alapján!
Szabad kőműves? hmm akinek nincs munkája v. nem elfoglalt? - nos ezért fontos a helyesírás...
az egész levél olyan mint Fülig Jimmy levele Őfelsége St. Antonió Főherceghez! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!