Mi az a Princess of Illuminati, s kik azok a szabad kőművesek és mit csinálnak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 20:24
1/7 anonim válasza:
A szabadkőművesek és az illuminátusok, régen sátánista alapítású titkos társaságok voltak, az emberiség javát szolgálták és a zsidó nép elpusztítására törekedtek. Sajnos a zsidók beszivárogtak így napjaink szabadkőművesei már nem állnak az emberiség oldalán...
2/7 anonim válasza:
És ez a kérdés mit keres az olimpiák rovatban? :)
3/7 anonim válasza:
Nah ez egy jó kérdés kedves utolsó.:D
4/7 anonim válasza:
Úgy, hogy az olimpián akarják bevetni a titkos fegyvereiket ajánlom( .hu tegyétek oda a data után máskülönben nem hagyja elküldeni) :data/get/4691732/olimpia_2012-11-9_nwo_illuminati.pdf
6/7 anonim válasza:
Olimpián?? A londonin?? Nos, azt olvastam róla hogy nem történt semmi extra, csupán létrejött az "új jeruzsálem"....
hogy ebbe már ki mit lát bele az magánügy! én egyelőre nem tudom eldönteni mit higgyek erről.
7/7 anonim válasza:
Rihes Anna,Beyonce és Lady Gagyi a három főribanca az Illuminatinak,de az volt régen Madonna is,meg Britney Spears is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!