Vélemények a pozitív diszkriminációról?
Figyelt kérdés
Ha a negatív diszkrimináció elítélendő és megvetendő akkor mi a helyzet a pozitívval?
Elvégre ugyan olyan megkülönböztetés!
Vélemények?
2012. nov. 28. 19:57
11/15 anonim válasza:
Pl. ha egy állásra csak erdélyi magyarokat vesznek fel.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem példákat kértem hanem véleményeket!
2012. nov. 28. 21:39
13/15 anonim válasza:
"Milyen tettekre gondolsz, amivel a pozitív diszkriminációt ki lehetne érdemelni?"
Erre válaszoltam. Tettekkel nem lehet kiérdemelni pozitív diszkriminációt szerintem. (Negatívat igen.)
Bár ha lenne egy csoport, akik látványosan sokat tettek értünk, akkor esetleg. Pl. ha valamilyen harcban itt harcoltak, mint az örmények már nem egyszer. Ez még talán nem is zavarna.
14/15 anonim válasza:
Például engem az háborít fel, hogy előnyben részesítik a szegény cigányt a szegény magyarral szemben.
A diszkrimináció az diszkrimináció, mindegy, hogy pozitív vagy negatív.
15/15 anonim válasza:
Kismamáknak többletpont a felsőoktatásban.
Családi adókedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!