Bumbi02 kérdése:
Mit szólnátok egy Gyakorikérdések-Politika találkozóhoz?
Figyelt kérdés
Egyszer rég már feltettem ezt a kérdést, csak lusta voltam azt elő kotorni, és kiemelni, szóval lenne rá igény? Ha mondjuk 20-30-an lennénk rá érdeklődök, már érdemes lenne megszervezni is(:2012. nov. 6. 18:35
11/19 A kérdező kommentje:
Kolopelét látod én is hiányolnám. Irónia nélkül: D Bár még sokan eltűntek innen, vagy csak ritkásabban írnak, akikre kíváncsi lennék.. doboszoli - mondjuk őt más kategóriában meg szoktam találni - , pedro, Sz1u, kolopele, sir butcher, dantes..
2012. nov. 6. 19:39
12/19 anonim válasza:
Én igényelném. Névtelenül is lehet menni?
13/19 A kérdező kommentje:
Úgy lenne legérdekesebb, ha mindenki név nélkül jönne. Bár sokak célzottan érdekelnének, hogy politikán kívül, miről hogy gondolkoznak, illetve hogy milyen arc ül, egy név mögött:)
2012. nov. 6. 19:48
14/19 anonim válasza:
Hát, ezt jó ötletnek nem nevezném, mert iszonyat nagy verekedés lenne ott belőle, az tuti. XD
És az a vicc, hogy ez nem vicc.
Érdekes lenne, meg minden, de sztem sokan félnének azért elmenni megfelelő felszerelés nélkül... :D
16/19 anonim válasza:
az a vicc,hogy én a politika topicot kolopele véleménye miatt kezdtem el nézni.Furcsa hozzáállása volt,gyakran nem volt igaza,de amikor igaza volt,akkor nagyon is.Erre most lepontoztak,mert a véleményemet kiírtam.....
17/19 anonim válasza:
Simán elmennék.
Ha én is kapnék Audit,havi 1 millás fizetést+bónuszt ahogy a 'nagyok" akkor benne lennék.
Mondjuk az értelmi színvonal messze felülmúlná azt ami a Kossuth tér 1-3 alatt zajlik.
18/19 anonim válasza:
Ez nagyon jó!
Irónia ON:
A jobboldaliak kérem üljenek jobbra, a baloldaliak meg balra, aki nem tudja hova tartozik, az maradjon középen.
A végén lehet, hogy lesz helycsere is :D
(Bocsánat, ezt nem tudtam kihagyni)
Irónia OFF
Egy ilyen találkozó nem lenne rossz, én is kíváncsi vagyok, hogy mennyien mennének el, lenne-e verekedés, stb.
19/19 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a verekedést! Ennyire nem bízunk magunkban? Ennyire nem vagyunk hülyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!