Bumbi02 kérdése:
Mit szólnátok egy Gyakorikérdések-Politika találkozóhoz?
Figyelt kérdés
Egyszer rég már feltettem ezt a kérdést, csak lusta voltam azt elő kotorni, és kiemelni, szóval lenne rá igény? Ha mondjuk 20-30-an lennénk rá érdeklődök, már érdemes lenne megszervezni is(:2012. nov. 6. 18:35
1/19 anonim válasza:
Húha, szerintem nagy hangzavar lesz, de szerintem poén lenne, én elmennék, ha van rá igény.
3/19 anonim válasza:
Csinos kis boxmeccs lesz belőle :D
5/19 A kérdező kommentje:
Hát én úgy gondolom, hogy akik veszik a fáradtságot arra, hogy esetleg még utazzanak is egy találkozóért, azok nem balhézni jönnek, hanem szimplán csak kíváncsiak arra, hogy kikkel is szokott akár már évek óta is vitatkozni.
A politika csak egy téma kör, amiben lehet egyetérteni, meg vitatkozni, de nem ez határoz meg egy emberi kapcsolatot szerintem (:
2012. nov. 6. 19:02
7/19 anonim válasza:
Nincs kedvem 15 éves divatnácikkal találkozgatni akik folyton azt kérdezik, hogy kitör e a harmadik világháború?
9/19 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném hogy ők jönnének el, inkább azok, akik már egy ideje itt kommentelgetnek, és általában értelmes válaszokat szoktak megfogalmazni.
2012. nov. 6. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!