Mit gondoltok? A gyakorikerdesek.hu nem áll láthatóan közelebb a jobbikhoz, mint a többi párthoz?
Az összes jobbikra vonatkozó kérdéseim ilyen-olyan indokkal ki lettek törölve. Diszkriminatív, büzdító stb. Pedig olyan volt, mint bármelyik másik párthoz kapcsolódó kérdés. Ezzel szemben, az alábbi kérdést nem törlik. Ez nem diszkrimibatív? Csak ha a jobbik van benne?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__9..
Az izraeli vagyok
Nekem meg nem toroltek egyetlen kerdesemet sem. Az az erzesem, hogy a szerkesztok igyekeznek tisztessegesek lenni. A latogatok tobbsege azonban Jobbikos.
Maga Hitler vezeti ezt az oldalt az Antarktiszról, csak, hogy a mocskos nácikkal összefogva minél több Jobbik ellenes kérdést törölhessenek és így erősebbé tegyük magukat!!
Ezt elhiheted, titkos informátoraim vannak!
hogy itt mekkora gyökér válaszolók vannak...
én csak egy egyszerű észrevételre kérdeztem rá, miért kell mindjárt ilyen gúnyos válaszokat írni? tisztelet a kivételnel
Lucifer csak egy moderátor, a főnök én vagyok. A pokolból irányítom az oldalt, Hitler pedig súgja az instrukciókat. Tudjátok sok a dolga, közben ki is képzi az új kecskepatás Waffen SS hadosztályokat, amikkel majd lerohanjuk a haladó szellemű Európát és mindenkit kiirtunk aki nem tudja visszavezetni a családfáját 1000 generációra visszamenőleg tiszta viking ősökre.
-Belzebub 666-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!