Miért haragszanak a magyarok a külhoni magyarokra ( erdélyiekre, kárpátaljaiakra)?
Én nem haragszok senkire, aki meg igen az csak "politikus" ésszel fog fel egyes dolgot
Mondjuk az tény és való, hogy egyszer Erdélyben nem akartak kiszolgálni mert magyarul kértem egy energia italt, és nagyf*sz volt a csaj, az arcomba vágta ezt "Ne haragudj nem beszélek jól magyarul"
Mondom én meg "Egy energiaitalt szeretnék semmi mást"
Szóval tudott Ő csak szemét volt velem
20/F
Unkahúgomék, jártak egyszer rosszul, mer magyarul szólaltak meg s jól megverték őket.
A múltkor igaz Kassa felé a magyar kaler nem állt szóba velük. Nekünk sem mondott semmit, egy másik, mer, h ő nem tud magyarul.
Aztán volt olyan ismerősöm, aki inkább magyarnak mondta magát pedig szlovák volt. Meg volt olyan is, szintén szlovák, a vevő is az eladó is, de az istennek nem szólalt volna meg magyarul, mondták is neki, h tudjuk, h tudsz magyarul te #@...
Bár ez nem teljesen a kérdéshez kapcsolódik, de ebből is látszik/érződik, h ez szerintem sokkal mélyebb, s régebbi dolog miatt van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!