Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem a szerbekkel barátko...

Miért nem a szerbekkel barátkozunk inkább Horvátország helyett?

Figyelt kérdés
A Trianon-élmény összeköt bennünket.

2012. okt. 4. 20:24
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
60%
Már fel is zabált. :D
2012. okt. 6. 17:34
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Uram atyám ... na ezért maradok én itt erdélyben .

látszik hogy anyaországi tápos az egész banda ,mondjuk tisztelet a "rasszistának,, nevezetnek . lényegében ez egy olyan kérdés , hogy miért nem románokkal barátkozunk a szlovénok helyett , vagy stb . fogalmatok sincs milyen jó dolgotok van ott otthon . de az nem az én otthonom... , nem tudjátok értékelni a helyzeteteket. most is 2 magyar veszekszik azon hogy az ellenségünkkel barátkozzunkke vagy sem , horthy öngyilkos lenne ezeket látván

2012. nov. 24. 22:08
 33/35 anonim válasza:
100%
Szerbiai vagyok igaz, hogy a magyarokat gyűlölik az én családom magyar már 10 éve itt élünk de nem bántanak minket
2013. jan. 15. 12:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Dögöljön meg az összes szerb ott,ahol van.
2013. jún. 9. 10:13
 35/35 anonim ***** válasza:
azért mert a szerbek utolsó mocskos patkányok. én itt élek a Délvidéken. az itt ( Vajdaság) született szerbekkel talán nem is lenne gond, csak a Horvátországból elmenekültekkel. isteni teremtményeknek érzik magukat, akik mindenki fölött állnak. és csak kapni szeretnek, adni nem. úgy meg, ugye, nem üzlet az üzlet. és nincs itt semmi, ami szövetségre késztetné a két országot. Trianont a szerbek meg egészen máshogy tanulják. és bizony közel sem hasonló verzióban, mint ahogy történt. teljesen már nem emlékszem, de régebben beszéltem egy szerb gyerekkel, és azt mondta, hogy ők úgy tanulták, hogy mi, magyarok foglaltuk el az ő földjüket. még valamit a szerbekröl?
2013. aug. 9. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!