Miért nem a szerbekkel barátkozunk inkább Horvátország helyett?
23:31
"...a szerbek meg a tiszta civil lakosokon álltak vadállati bosszút"
Ez természetesen igaz, és ezért ők bocsánatkéréssel, kártalanítással tartoznának.
De a titói partizán hordákat akkor sem szabad a mai szerb néppen azonosítani. A partizánok egyébként nem csak magyarokat, hanem szerbeket, horvátokat, szlovéneket, olaszokat is gyilkolásztak tízezerszám. Sőt, a partizánok általában mindenütt ugyanolyan vadállatok voltak, mint a náci-fasiszta halálosztagok.
Te miről beszélsz már megint, te szerencsétlen ? Én annyit mondtam, hogy nem gondolkodsz túl humánusan az ügyükről. Meg azt, hogy ajjoz képest mennyi energiát feccolsz a szidásukba, visszakeresel régi kérdéseket és ott is cseszegeted őket.
És akkor még te beszélsz szövegértelmezési készség hiányáról..
Az alkotmányossággal meg a jogállamisággal pedig köszönöm szépen, de -veled talán ellentétben- úgy vélem, tisztában vagyok.
Egyébént az a kijelntés,hogy "baj van a temeriniekkel" számomra már önmagában rasszista.
Egyébként igazi " jóérzésű" "magyar" vagy, "gratulálok" hozzá.
"Halvány fogalmad sincs a jogról és az alkotmányról! "
Ezt miből állapítottad meg,te szerencsétlen ?
Istenem,te , aki magasról teszel z ügyre , mgeint képest voltál egy kisregényt írni. Röhej :))))))))
A többi régi temerines kérdésbe nem írsz be amúgy ?:)
A kedvedért pedig megismétlem, igen ,RASSZISTA vagy.
"Gratulálok, igazi magyar vagy, még az anyanyelveden sem tudsz helyesen írni! A szövegértelmező képességedről meg ne is beszéljünk... Nem emlékszem, hogy bárhol is írtam volna, hogy teszek magasról a dologra. "
1. Te beszélsz az én azövegértelmezési képességemről, amikor én ilyeneket egyszer sem mondtam és nem is utalam rá..:))))
2. Köszönöm szépen, rendben van a helyesírásom, egyébként a kukacoskodás magasfoka, hogy soha nem a téma kapcsán kötsz belém, hanem olyan dolgokban, amik nem tartoznak hozzá :))) nagyon aranyos tőled. Úgyhogy azóta én is így teszek :))
3. A kommenteidből jön ez le, hogy teszel rá ,nem mondtam, hogy ilyet írtál volna, te észlény..
Istenem,te , aki magasról teszel z ügyre , mgeint képest voltál egy kisregényt írni. Röhej :))))))
Nem mondtál, honnan mondtál volna... :)
Amiket leírtam (a hozzáállás), azok mind nagyon is hozzátartoznak mint a temerini, mint pedig más ilyen esetekhez. Dobálózol a rasszizmus szóval, pedig azt sem tudod mit jelent. :) Pontosan azzal "kötöttem beléd", amivel te előjöttél (nemzeti önérzet).
:)))))
Jó látni, ahogy egy rasszista ..-t hogy eszi a fene.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!