Miért nem a szerbekkel barátkozunk inkább Horvátország helyett?
http://www.youtube.com/watch?v=JX_fjDCQ448
Nézd meg és aztán barátkozz velük.
Ja én hülye a múltban élek!
Vajon a zsidók miért nem barátkoznak a németekkel?Mert van amit nem lehet elfelejteni.
De hagyjuk a múltat...a szerbek a mai napig megverik a magyarokat, elnyomják őket stb...meg ők mit nyújtanának nekünk?
A szerbek "annyira" szeretnek minket, hogy kb konvepciós perrel bötrönbe vetettek 5 magyar temerini fiatal fiút 10-15 évre, egy (ráadásul provokált!) verekedés miatt.
Persze ha szerb a verekedő, felfüggesztettel vagy max. 1-2 évvel megússza.
A börtönben verik őket. 8 éve ülnek.
Ilyen a szerb"jogállam". Mint a középkorban..
Kedves utolsó!
Az tény, hogy elfogult volt a bíróság a fiúk esetében, de kérdem én, hogy ők mit kerestek hajnali 5-kor az utcán egy drogkereskedő közelében?! És miért is hagyták magukat provokálni?! Tudhatták, hogy milyen következményei lesznek, ha verekedés lesz! A temeriniek is csak a randalírozásból állnak... Mondjuk érdekes, hogy engem nem provokálnak a szerbek és nem is akarnak megverni. Pedig eljárok olyan szórakozóhelyekre is, ahol 95%-ban szerbek vannak...
"Tudhatták, hogy milyen következményei lesznek, ha verekedés lesz!"
Hm, talán ezen mondat lehet a kulcsa a problémának, ami miatt a kérdező kérdése sem állja meg a helyét..
Ha ismered a sztorit, tudnod kell, hogy pontosan mi hogy történt, és nem hiszem, hogy megérdemeltek volna fejenként 10-15 évet ezért..
Ahhoz meg sztem senkinek nincs köze, mit kerestek arrafelé hajnali ötkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!