Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aláírásgyűjtés indul a "Liszt...

Aláírásgyűjtés indul a "Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér" eredeti nevének visszaállítása érdekében. Személy szerint támogatnál-e egy ilyen népszavazást, illetve részt vennél-e rajta?

Figyelt kérdés
Milyen elhamarkodott és értelmetlen névváltoztatásokat állítanál még vissza? (A Münnich Ferenc, Kun Béla, Csanády György neveket én sem szeretném újra látni!))
2012. szept. 30. 10:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

A következő „kedves” magánüzenetet kaptam „FuckmeIamfamous”-tól

„A k**vaanyád ellen indítsál aláírásgyűjtést. (Eredetiben nem tudom visszaadni, mert közbeszólt az automatikus trágárságszűrő!)

Jah és mielőtt kimásolnád az üzenetem a többieknek csak tudd, h oda is kiírtam, csak törölték.

Nem pedig azért írok ide, mert nem merem "nyilvánosan"

Valahogy az ilyen hülyék mint te mindig ezt hiszik.”

Hát itt tartunk!?

Egyébként én indítottam el semmilyen aláírásgyűjtést – sem kedvem, sem időm nincs ilyesmire -, csak olvastam valahol, és feltettem a kérdést.

Remélem, hogy ha semmi másban, abban egyetértünk, hogy az ilyesmit nem szabad megengedni ezen a fórum-félén!

2012. szept. 30. 13:25
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Már én is kaptam ilyen trágár, mocskolódó privát üzenetet bizonyos pál rolandtól. Bár egész más témáról volt szó. De akkor is, az ilyen ember önmagát minősíti.
2012. szept. 30. 13:30
 23/29 A kérdező kommentje:

2012-09-30 13:30-nak:

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal tulajdonképpen megvédtél!

2012. szept. 30. 13:33
 24/29 anonim ***** válasza:
82%
A 13:30-as vagyok. Nincs mit! :) Minden jót kívánok Neked Kedves Kérdező! :)
2012. szept. 30. 13:35
 25/29 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező olvasd el amit írtam .. fel kell fogni h. akkoriban 2-300 éves német elnyomást miatt Budapesten Pozsonyban is több volt a német ajkú mint mint idehaza de ők is magyarnak vallották magukat ... ez hasonlít napjainkban Írország helyzetére, ahol angolt kellett megtanulni az érvényesüléshez mára az ír nyelvet alig beszélik .. de attól még írekről beszélünk nem angolokról mert ugyanazt a nyelvet beszélik ... Liszt Ferenc mindig is Liszt Ferenc volt ... angol irodalmat is olvasol róla ott is magyarnak fogják mondani ! érvelésed így nem helytálló ...
2012. szept. 30. 13:40
 26/29 anonim ***** válasza:
46%

"Tehát akkor Mayerfy Xavér Ferenc vagy a magyarul sem tudó Franz Liszt, esetleg a magát magyarnak valló, természetesen magyarul beszélő, és élete második felét Magyarországon töltő Guido Prodam?"

Ezek közül egy embert ismer a világ: Liszt Ferencet, aki "Mint magyar hazámnak hű fia" dedikálta a Magyar király-dalt, 19 magyar rapszódiát komponált, és ő volt a budapesti Zeneakadémia első elnöke is.

Lehet lepontozni.

2012. szept. 30. 13:43
 27/29 anonim ***** válasza:
21%
Egy kis adalék a liszt, mint családnevet nyilván a németek kezdték el használni ...
2012. szept. 30. 13:49
 28/29 anonim ***** válasza:
77%
Támogatom! Sőt Gyurcsány Ferihegyre változtatását is. :-))))Had egye a penész viktort :-))))))
2012. szept. 30. 14:30
 29/29 hangszoros ***** válasza:
Nem ezen kellene agyalni! Hanem a Malév sorsán inkább-ha már a repülésről van szó!
2013. jan. 6. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!