Aláírásgyűjtés indul a "Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér" eredeti nevének visszaállítása érdekében. Személy szerint támogatnál-e egy ilyen népszavazást, illetve részt vennél-e rajta?
A következő „kedves” magánüzenetet kaptam „FuckmeIamfamous”-tól
„A k**vaanyád ellen indítsál aláírásgyűjtést. (Eredetiben nem tudom visszaadni, mert közbeszólt az automatikus trágárságszűrő!)
Jah és mielőtt kimásolnád az üzenetem a többieknek csak tudd, h oda is kiírtam, csak törölték.
Nem pedig azért írok ide, mert nem merem "nyilvánosan"
Valahogy az ilyen hülyék mint te mindig ezt hiszik.”
Hát itt tartunk!?
Egyébként én indítottam el semmilyen aláírásgyűjtést – sem kedvem, sem időm nincs ilyesmire -, csak olvastam valahol, és feltettem a kérdést.
Remélem, hogy ha semmi másban, abban egyetértünk, hogy az ilyesmit nem szabad megengedni ezen a fórum-félén!
2012-09-30 13:30-nak:
Köszönöm, hogy hozzászólásoddal tulajdonképpen megvédtél!
"Tehát akkor Mayerfy Xavér Ferenc vagy a magyarul sem tudó Franz Liszt, esetleg a magát magyarnak valló, természetesen magyarul beszélő, és élete második felét Magyarországon töltő Guido Prodam?"
Ezek közül egy embert ismer a világ: Liszt Ferencet, aki "Mint magyar hazámnak hű fia" dedikálta a Magyar király-dalt, 19 magyar rapszódiát komponált, és ő volt a budapesti Zeneakadémia első elnöke is.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!