Miért szavaznak a vén nyugdíjasok Gyurcsány Ferencre?
Figyelt kérdés
Íme egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
és íme az az idézet ami erre vall:
"Amikor már nincs több hely a pokolban, a holtak majd köztünk járnak."
HUNCarter1991
2012. jún. 8. 16:16
1/5 anonim válasza:
Mert azt hiszik hogy Kánaánt hoz nekik.Pedig gondolhatnának a gyerekeikre és unokáikra is.
2/5 anonim válasza:
Mert a Gyurcsány kormány alatt legalább nem felezték meg a fizetések és volt munka + nyugdíj,de szerintem teljesen mindegy hogy kire szavazol,mert az ország úgy se lábal ki ebből a gödörből egy jó pár évig.
Amúgy én meg senkire nem szavazok.Mert attól nem lesz jobb vagy rosszabb ha 1 ember nem szavaz,nem én vagyok az aki megváltja a világot.
3/5 Shai-Hulud válasza:
Mert az nem ígérte azt, hogy nem lesznek megszorítások, aztán sorozatban adókat emel, mint egyesek...
4/5 anonim válasza:
A videóban benne van a válasz, amit megkaptál tőlük. Pont azért szavaznak rá. Mert nem hazudnak. Akkor se hazudik Gyurcsány Ferenc, ha azt mondja, hogy hazudik. Boldogak a lelki szegények, te is tudod.
5/5 anonim válasza:
A nyugdíjasok új védőszentjét már Orbán Viktornak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!