Szerintetek lesz háború Kínával?
Kelet-nyugat veszély elmúlt. Az arab kérdést rendezi az USA.
Na de ha egyszer Kína megindul? Nagyon fejlődnek és nagyon sokan vannak...
Nukleáris fegyvere meg már szinte mindenkinek van...
Én nem azt mondom, hogy Kína szét fog esni, inkább az USA-t féltem, már volt rá törekvés, sőt még polgárháborúról is hallottam...
Európa meg egyre egységesebb, személyivel utazhatsz Portugáliáig, én magam Németországban dolgozok, februárban gondoltam egyet és kijöttem, kerestem állást, béreltem lakást egy faluban, ahol a bejelentkezésnél kaptam egy csomagot, tájékoztatókkal, ingyenes belépési lehetoséggel fizetős programokra és üdvözöltek, mint új polgárt.
Hát a nyelv az nem egységes, mert nem régóta van ez, belátom. Meg a Forint sem euro, de hát a bankügyek, amihez nem értek, nagyrészt rajtunk múlnak, vagyis hogy az inflációt fékezi e a vezetés, vagy használja mint finanszírozási eszközt... Ez ugyanis olyan, hogy végén csattan az ostor, vagyis a népen. Sejtem, hogy ezt is ostobaságnak minősíted, lehet, hogy az is.
Kína hatalmas területei magas hegyek, csak a folyók völgyében és a síkságokon lehet élni. Lassan az emberiség fele kínai, ehhez képest kicsi a területük, nagyon zsúfoltan élnek.
Az 50 milliós Korea meg messze van az 1300 millótól.
Aztán meg én nem propagálom ezt, nem is félek tőle, mert én már aligha érem meg, mert a közeljövőben szerintem sem várható. (58 éves vagyok).
Csak úgy érdekel, az unokáim miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!