Én nem vagyok az az idegeskedő fajta, de ez most nagyon felháborított. Hogy én kiadjam a kezemből az összes adatomat egy BKV pénztárosnak? TB számot? Adókártyát? Diákot? a személyiről nem is beszélve??
Kissé törvényellenesnek tűnik. Arról nem beszélve, hogy a nyugdíjas nem csak piacra jár, szokott még menni orvoshoz is, temetőbe, unokákra vigyázni, kirándulni, stb... Ez a húzás nagyon nem szimpatikus, egyenesen felháborító. Nem akarok egy ilyen országban élni, ahol még azt is megmondják mikor menjen az Anyukám boltba.

Nem,nem az.
A pénztárosnak is kisebb baja is nagyobb annál minthogy a te adószámoddal foglalkozzon.
A többi intézkedést már rég be kellett volna vezetni ,de jobb későn mint soha.

Na egy újabb hülye, aki azt hiszi, h ha ilyenen háborog akkor marha értelmesnek fog tűnni.
Elárulnám neked, h nagyobb az esélye, h ellopják a tárcád, mint ez.
De ha te így érzed jól magad akkor nyugodtan vergődj meg izgulj, mi jót röhögünk rajtad.:)

Nincs ezzel semmi gond.
De mi van ha valaki nem kap a munkahelyén semmiféle támogatást (kaja jegy, cafeteria)
Vagy azokkal akik sosem használják a BKV-t??
Végül is nem rossz ötlet,mert így eltűnik a sok lógós.
Az adatokról annyit, hogy amióta ujjlenyomatos az útlevél (később a személyi is az lesz) már teljesen mindegy hogy a pénztáros ne adj isten tudja a TB számomat (amivel nem sokat ér) Az ujjlenyomatos rendszerrel pontosan tudják mikor hol jártál.
Ezek szerint csak én gondolom felháborítónak azt, hogy ki kell szolgáltatnom az adataimat. (Bármilyen formában)
Nem értem (és jóval drágábbnak gondolom) most a kártyák egységesítését, miért nem lehet külön plasztikkártyát erre a célra készíteni, miért kell ilyen multis kártya? Mert ha csak az összes személyes kártya lenne egy, az megint ok, de hogy a BKVn is azt használjam... Mindegy. Biztos én vagyok a furcsa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!