Normális, hogy Hitler a példaképem?
Én MSZP-s és FIDESZ-es is vagyok egyszerre!
Nekem SZTÁLIN a példaképem, mert sokkal több embert tett el láb alól mint bárki eddig a világtörténelemben.
LENIN-t imádom amiért annyi marhát be tudott hülyíteni a zsidó komcsi dumájával.Egyszerűen utánozhatatlan.
HITLER-re csak azért vagyok kicsit morci, mert végül is a Rotschild család sarja, de üsse kő végül is csak romba vágta egész európát, amit szintén nem sokan tudnak utána csinálni. Bár az amcsik meg ezen gazdultak meg, szóval Hitlert így mégsem annyira komálom. Meg Magyarország végül is miatta veszítette el területe kétharmadát. Jah, hát ha nyert volna az más lett volna, de hát vesztett.
NEM! Gyorsan felejtsd el ezt. Apukád hatása feltételezhető, ez természetes, bár sokkal sokkal szebb dolgok vannak a világon, minthogy ilyen butaságokkal foglalkozz!
Üdv
Gondolom az neked nem tényező, hogy simán a Dunába lőtték a zsidókat, ezért ezzel nem is érvelnék.
Nade nézz már utána kicsit a Don-kanyarnak... 140 ezer fiatal MAGYAR (!) katona esett el, a németek (!) homokzsáknak használták a magyarokat...
55-nek:"a németek (!) homokzsáknak használták a magyarokat..."
Nem hinném hogy Hitler személyes utasítására. Ma sem sokkal többre használták a magyarokat pl Afganisztánban.
Nem más, mint egy egyszerű vesztes.
Hitler céljaiban teljes kudarcot vallott. A minden németet egyesítő nagynémet birodalom helyett országa elveszítette keleti területeit, a Kelet-Európában elszórtan évszázadok óta élő német népcsoportokat a háború után elűzték lakóhelyükről. A marxizmus és a kommunizmus felszámolása helyett vesztes háborújával hozzájárult ahhoz, hogy a Szovjetunió és a kommunizmus negyven évre befolyása alá vonta Kelet-Közép-Európát. Meg akarta semmisíteni a zsidóságot, de létrejött és megerősödött Izrael állama. A német világuralom, a világpolitikai vezető szerep helyett a két részre szakadt Németország fél évszázadon át alárendelt szerepet játszott a nemzetközi politikában.
Helyes:) tisztítani kéne magyarországot a cigányoktól mert mindegyik ugyanolyan mivel cigány vér folyik bennük.
ha beszól egy cigány örömmel veszem hogy megverhetem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!