Normális, hogy Hitler a példaképem?
Látom megint megy a folyamatos lepontozás. Szánalmas. Mellesleg aki magyar létére dicsőíti hitlert, annak elmegyógyintézetben lenne a helye. Aki németként, hát az sem teljesen normális, de az még egy kicsit érthető.
Én személy szerint egy komplexusokkal küszködő pszichopatának tartom hitlert, aki elmehet a búsba a fajelméletével, mert a magyar nem alsóbbrendűbb a germánhoz képest!!!!
Értem, kaptál néhány baromi egyszerű kérdést, nem nagyon van mit válaszolni, ezért inkább részedről lezárva. :)
Jellemző.
:DD Ezt úgy mondod, mintha mondtam volna ilyet, illetve mintha kicsit is sértő lenne bármelyik kifejezés valakire, akinek Hitler a példaképe.
Mostmár írtál annyit, hogy akár válaszolhattál is volna arra a pár kérdésre, ehelyett hülyeségeket magyarázol, ennél több bizonyíték nem is kell rá, hogy tényleg nem sok fogalmad van a dolgokról.
Pedig azt hiszem, hogy én normális hangnemben szólítottalak meg. ;)
(De ezzel a viselkedéssel is csak alátámasztod azokat a csúnya, gonosz sztereotípiákat, hogy akik kedvelik Hitlert, azok egyben buta, bornírt barmok is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!