Normális, hogy Hitler a példaképem?
ma 15:03
Ha normálisnak azt tekintenénk, amit a többség képvisel, már mint agymosott zombik lennénk. Nézz már körül. Valóvilág? Az a norma? Csak mert a többség képviseli. Gondolj bele mit mondtál.
Am emberek "többsége akik nem kedvelik:
1,zsidók
2,cigányok
3, Fideszes,MSZP-s, LMP-s f*szok
4, alulinformáltak
5, egyzsrűen hülyék
,,Miért ne merném a szemükbe mondani? Ezzel általában a cigányok jönnek,hogy " a szemünkbe bezzeg nem mernéd megmondani" Bárkinek a szemébe mondom,inkább verjenek össze,de legalább tisztában lesznek azzal,hogy hova valók."
Értem. Szóval azért, mert barnább a bőre az átlagnál, egy NEMESI származású (tehát tuti nem cigány) magyart simán lecigányozol. Csak gratulálni tudok.
És megjegyzem, jobbikosként utálom Hitlert a baromságaival együtt. Jó, aláírom, gazdaságilag elég jól gatyába rázta az országát annak idején, de az ideológiája baromság volt.
Én félig német vagyok.
Nagyszüleim , nagyapám testvérei megjárták a háborút és harcoltak a birodalomért.Sőt rokonságban állunk egy híres német náci személyiséggel (nem Hitler).
Nem minden úgy volt ahogy a történelem könyvekben írva van és ahogy a filmekben látjátok.
Én inkább hiszek egy olyannak aki ott volt a háborúban.
15:04
Belegondoltam, mit mondtam. A normális szó jelentése: átlagos, nem lóg ki a sorból. Valóvilág? Sajnos igen, ez a normális. Nem helyes, de ez van. És nem ez a norma, de normális (remélem érzed a különbséget a két szó között).
Kérdező, a németek sem szeretik Hitlert, márpedig köztük viszonylag kevés LMP-s f*sz lehet.
"Értem. Szóval azért, mert barnább a bőre az átlagnál, egy NEMESI származású (tehát tuti nem cigány) magyart simán lecigányozol. Csak gratulálni tudok."
Magyart nem cigányozok le,csak azért mert barna a bőre,viszont ha úgy viselkedik mint egy cigány akkor lecigányozom (ritka esetek egyike). Cigányozni csak cigányt szoktam. A történelemkönyvek meg tele vannak hazugsággal,volt egy jó kis vitám erről a töritanárommal,aki zsidó (mármint tényleg az).
Persze, hogy nem. A történelem könyvek 80%-a mese, minden téren. A holokauszt pl. sokak vélemye szerint meg sem történt, csak a németek lejáratására lett eltúlozva. Az igaz, hogy több koncentrációs tábort létesítettek, ahová zsidókat, cigányokat, és homoszexuálisokat vittek DOLGOZNI. Az is igaz, hogy ebbe sokan belepusztultak. De, hogy tömeges népirtást hajtottak volna végre, ezt kizártnak tartom.
Azzal meg ki nem értene egyet, hogy a cigányokat (többségük nem dolgozik most se, és akkor se volt másképp) munkára fogják? Vagy a zsidókat, vagy a melegeket, akiket szintén nem tartok férfi embereknek. Az ilyen embereket tényleg meg kell "nevelni". Ebben teljesen egyetértek Hitlerrel. Igazából az egész holokauszt sztori csak egy lejárató kampány ellene, és sajnos sikerült is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!