Orbán Viktornak mennyi az egy havi fizetése?
Mit tudom én. Nem szoktam mások zsebében kotorászni.
Két évig dolgoztam Németországban egy cégnél és amikor beadtam a felmondásomat akkor láttam meg véletlenül, hogy a német kollégám 20%al több fizetést kapott mint én. Ugyan azért a munkáért.
Valahogy nem volt szokás erről csevegni.Túlzott intimitás lett volna, vagy mi.
Múltkor meg az egyik bumburnyák azon ette magát, hogy a polgármesterünknek milyen jól megy.Mi mindent vásárolt és milyen sok a fizuja.Mondom neki:fogd már fel ,hogy ő polgármester, nem járhat szakadtam nem lakhat híd alatt.Szégyellném magam ha úgy járna a városom első embere!
Annyit tudok, hogy Viktornak és szűkebb családjának a gyarapodása és vagyoni helyzete kispálya az igazán gazdag magyar "nagyhalak" mellett.Ráadásul nagy részük minden törvényt mellőzve szedték meg magukat.Bár olyan is van amelyik csak eleinte.
túl sok
a politikusok túl sokat keresnek
a minimálbér 80% át kéne kapniuk szigorú megfigyelés mellet így tán tennének is valamit a tömeges nyomor ellen
valószínűleg több, mint gondolnánk, a Bibó Szakkollégiumos jogászcsapatnak mostanában jól megy a szekere (=kaszálnak)
köszönik szépen, a Mikszáthi Magyarország él és virágzik
munkahelyet egyet sem teremtettek, az adó-, járulékterhek nőnek
Csák Máté, Borsa Kopasz, Aba Amádé mosolyog a sírjában
ha nem tetszik a magyarnak, ahogyan az urak élnek, csendben és magában elkezdhet zsidózni
egyszerű recept, készen kapja a médiából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!