Mi az alapja az antiszemitizmusnak? Miért gyűlölik egyesek a zsidókat?
"Elozonek: ugyan hagyd mar! Felesleges, mert
1. a magyar antiszemitak tobbsege nem tud angolul, foleg nem ilyen szinten
2. egyaltalan nem erdekli oket sem a Talmud sem az igazsag. A celjuk a szajmenes, meg ha ertenek is a szoveget, akkor is a hazugsagokat lefetyelnek."
Aki hazudozik azok ti vagytok.
Megmondom őszintén lefosom az angol fordításaitokat, én a bíróság által hitelesnek talált fordításnak hiszek, (amit héberről fordítottak magyarra) nem pedig a többször átírt, cenzúrázott gój verzióra. Amire ti is hivatkoztok.
"A Luzsenszky Talmud HAMISITAS.
Ha az igazi Talmudra vagy kivancsi, fent van a net-en az EREDETI szoveg angolul, meg z eredeti a jegyzetek benne vannak a forditasban."
haha
Ne nevettesd ki magad.
14:48:
Tudom én hogy vannak rendes zsidók, akik a Talmud szerint gondolkoznak és felebarátjuknak tekintenek mindenkit, nemcsak a többi zsidót. Meg vannak nem rendesek is, akik másokat gyűlölnek vagy lenéznek, és emiatt alakult ki az antiszemitizmus.
Amúgy ez már Jézus korában is így volt, erre mondta ő, hogy:
"Hallottátok a parancsot: Szeresd felebarátodat és gyűlöld ellenségedet! Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket..."
Az, hogy "gyűlöld ellenségedet" nem része az Ószövetségnek, de mégis a zsidók egy része eszerint élt már akkoriban, ezt kritizálta Jézus.
Hazánkban a huszadik században a zsidóság nagy többsége asszimilálódott (beolvad) a többségi társadalomba (már aki volt olyan szerencsés és túlélte). Ma sokkal több egy zsidó nagyszülővel rendelkező ember él hazánkban mint akinek négy zsidó nagyszülője volt.
Dolgozzátok fel, ma hazánkban körül-belül egy millió olyan ember él akinek az egyik felmenője 1944-45-ben zsidó származásúnak számított!
A zsidó vallás alapból rasszista, kirekesztő, arisztokratikus, megalomán.
Az a kultúra, ahol külön szó van a nem zsidóra (gój), ott ne beszéljenek már toleranciáról. Beteges ez a kiválasztottság téveszme.
Szemérmesen hallgatnak az előző hozzászólók a zsidó kultúrában kötelező barbár testcsonkításról: a körülmetélésről.
Körülmetélés = maradandó egészségkárosodást okozó testi sértés.
Ezt pedig a magyar btk bünteti.
Kíváncsian várom az első kvázi-precedens értékű eljárást ez ügyben.
Akit abban a szellemben nevelnek, hogy születésétől fogva különb, mint a többi ember, és ráadásul büntetlenül bármit megtehet velük, bizony felnőttként nem lesz egészséges lelkületű ember.
Az asszimilálódott zsidókkal nincs baj.
Ha egy népet az egész világon utálnak, akkor tényleg az egész világgal van a baj?
A zsidó nép kezdetektől fogva tényleg egytől egyig bűntelen szentekből állt, akik csak jót cselekedtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!