Holokauszt. Még meddig?
Dédapám egy OROSZ MUNKATÁBOR felé tartva halt meg. Tragédiája sorstársaiéval együtt feledésbe merült. Áldozatok voltak. Csak MAGYAR.
Vajon meddig kell még a holokauszt(tagadást) hallgatni a saját halottinkra való emlékezést háttérbe szorítva?
"azért hallani a holokausztról 24 órában mert minden "nagy" "magyar" emiatt rinyál mint egy kis k*rva, meg irigykedik a zsidókra. :("
Majd ha nem csak a zsidók, hanem MINDENKI, aki valamilyen diktatúra áldozatává vált megkapja a kártérítést és a méltó megemlékezést, akkor majd nem lesz "rinyálás". A holokauszt egy tragédia, tiszteletben kell tartani, de ez így ennyi idő után már kicsit unalmas és csak pont az ellenkezőjét fogja kiváltani a rendszeres felemlegetése...
Egyébként a gázkamrákban haltak meg hadifoglyok, cigányok, melegek, kommunisták politikai ellenfelek, rájuk ki emlékezik? A családjaikat ki kártalanította? SENKI! Ez elég sokak szemét szúrja valószínűleg itt a probléma gyökere is...
Kár is tagadni. És persze hogy felháborítja azokat akik ezt megélték, hogy ezt megkérdőjelezik.
Én nem vagyok érintett de ennek a megcáfolása szörnyű dolog ! És igenis ha a magyar gárdásról lehet álladóan ömlengeni, erről is lehessen már szó ugyan !!!!
Szerintem alapból undorító az hogy valaki pénzt kérjen azért bárkitől, mert 2 generációval ezelőtt megölték egy családtagját.
Én akkor szeretnék pénzt kérni a törököktől amiért 1500-ban megölték az ük ük ük nagyanyámat. Ennyi erővel.
És amúgy is, ez mennyire erkölcsös ? Pénzre váltani egy halott rokont.. Beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!