Lányok! HA valaki rátok támadna az utcán, meg tudnátok védeni magatokat? Fiúk! Szerintetek egy nő hogyan tudná megvédeni magát, ha megtámadnák?
"Egy 100 kilós ember komoly károkat szenved, ha leönt vízzel egy 4 kilós macskát, egy minimum 45 kilós cica erre szerinted képtelen"
Csak azért nézd meg azt is hogy a macska hogyan néz ki az akció után. Nem biztos hogy megéri.
7-es válaszoló vagyok
Egy nő is tud elég nagy fizikai fájdalmat okozni egy 100 kilós férfiban ha elég mozgékony.
De tény hogy ha semmi eszköz nincs,akkor hiába karmolok,rúgom tökön,a 100 kilójával megfogja a két kezem és végem.
Tehát nőnek célszerűbb elfutni,megkimélve magát a fájdalomtól amit okoznának neki.
Persze ha már megfogott,üss,rúgj,visits,kapálj,szúrd a szemébe a műkörmeidet....
Próbáltál már megfogni egy elkattant agyu macskát? Mert közel áll a lehetetlenhez.
Ha nem is ismer valaki szabaduló technikákat az emberi harapás igen hatékony (nem kell finnyáskodni, sőt azon túl hogy fájdalmas könnyen sokkot idézhet elő és a véráramba jutó baktériumok is hosszabb távon jó munkát végeznek tetanusz oltás nélkül). A tökönrúgás meg nehezen kivitelezhető, ha kissé kell tapasztaltnak lenni ahhoz, hogy könnyedén lehessen védeni, főleg, hogy ellenállás esetén pont erre számít a támadó. Az elfutás igen jó tanács amikor van rá lehetőség, de sokszor meg kell teremteni a lehetőséget amihez már harctudás kell.
A másik lehetőség a nyugodtan várod (esetleg ordibálsz) a megerőszakolásod és kivégzésed.
"Próbáltál már megfogni egy elkattant agyu macskát? Mert közel áll a lehetetlenhez. "
Ki mondta egy szóval is hogy éberen kell megfogni?
Azért nem 40 kilós vasalthajú sihederek rabolnak ki meg erőszakolnak meg lányokat ezt akik egy rúgástól és karmolástól kifekszenek. A többi meg először végez veled aztán ráér szenvedni.Ezzel legfeljebb provokálod a fickót aki az utadba kerül.
A szembenyomás meg harapás viszont jó ötlet.
Én ha beparázok valaki(k)től hajnalban hazafelé, rögtön előveszem a mobilomat és úgy csinálok, mintha telefonálnék, hangosan olyanokat, hogy itt és itt vagyok, köszi, hogy elém jössz, egy fekete kapucnis hapsi jön utánam, rohadt idegesítő, kutyát hozod?
Meg ha ilyen sötét kihalt utcán megyek, akkor végig úgy csinálok, mintha beszélnék valakivel telefonon:D
gáz spré(20ml töltőtömegnél kisebb a legális!),kemény sarkú táskával fejre vagy testre ütés,egy jól irányzott térdrúgás a legnemesebb szervünk irányába,tanulj önvédelmet.
önvédelem azért jó,mert rengeteg olyan fogást tanulsz amit ha jól alkalmazol a támadód elszalad.
remélem tudtam segíteni! :) 19/F
Egy nő igen is tanuljon önvédelmet, mert a gázspray sem megoldás mindig. Oké lefújod az egyiket, na és?
Addig hátulról kikapja a kezedből a másik! Sikítani sincs mindig értelme mert a támadók erre is számítanak és kapásból a kezüket a kiabáló csaj szája elé teszik, ráfognak.
Ilyenkor bizony nem árt ha képzett az illető hölgy is. Én kint Angliába egy kocsmába láttam egy kis alacsony 30-40 év körüli 50-60 kilós néger rendőrnőt aki egy nagy darab mázsás skót ürgét, először mellkason rúgott utána tökön, majd egy csípődobással földhöz b*szta, mint a sz@rt, elég durva volt majdnem kifolyt a sör a számból úgy elképedtem. Ja és a skót nem volt részeg! Kiderült, hogy a rendőrcsajnak fekete öve van judoból és taekwondoból.
Szerintem ez a judo + taekwondo egy csajnak jó kombináció lehet, már csak azért is, mert sem a judóhoz sem taekwondóhoz nem kell fizikai erő. A judóval földhöz tudja vágni a támadóját ha hátulról elkapná egy férfi, a taekwondo edzéseken megtanulna rúgni jól és technikásan, ha már technikásan tud rúgni, akkor egy férfit könnyűszerrel tökön rúghat. Ráadásul judóba és taekwondóba is sok a sparring.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!