Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért a melegeket szidják,...

Miért a melegeket szidják, hogy mennyi közpénz megy el a rendezvény biztosÍtására?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem az ellentüntetőket, ilyen melegben, ahelyett, hogy messziről elkerülnék őket, esetleg strandon lennének, mennek kardoskodni. Nem véletlenül kell ennyi rendőr, valamilyen szinten miattuk kerül ennyibe.

2012. júl. 7. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Erkölcsről volt szó, te meg nekiállsz magyarázni az ország állapotáról. Kicsit sem demagóg.
2012. júl. 8. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

"Erkölcsről volt szó, te meg nekiállsz magyarázni az ország állapotáról. Kicsit sem demagóg."

Egy adott népesség erkölcsi színvonala és az ottani társadalmi-politikai állapotok nem kicsit összefüggenek egymással. Ha össze kell hasonlítanom az osztrák és az orosz társadalmat az emberek egymáshoz, a saját országukhoz és a kultúrához való viszonyuk alapján (tök függetlenül az életszínvonaltól!), nem kérdéses, hogy a mélyen vallásos, hagyománytisztelő, de toleráns és igényes Ausztria jóval közelebb áll hozzám, mint a korrupt, megbízhatatlan, röghöz kötött és birka módra butítható oroszok.

Ha vannak ellenérveid, nyugodtan vezesd őket fel. Tisztelem őket más szinten, de erkölcsi téren nem tudom elismerni őket.

2012. júl. 8. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Először is az osztrákokról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy mélyen vallásosok lennének, ez különben sem értem hogy jön az erkölcs fogalmához, kivéve ha te azt vallásosságban méred. Hogy mi áll hozzád közelebb, az még mindig nem érv arra, hogy mitől lenne erkölcsösebb az osztrák, mint az orosz. A korrupcióról meg annyit, hogy az igencsak húdenagyon mélyen vallásos, világháború utáni olaszok termelték a legnagyobb polipmaffiákat, szóval ilyesmivel előjönnöd megintcsak demagóg, nem kicsit. Amúgy írtam még öt másik dolgot is, arra semmi komment?
2012. júl. 8. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
23%

"amig apuka apukával csak otthon kavar,

az addig szerintem senkit nem zavar"

Vannak képek amiket egy átlagember nem szeretne elképzelni. Na a meleg szó ide tartozik. Ne mutogassa magát,maradjon otthon,ismerkedjen hasonlókkal,legyen boldog de NE mutogassa magát!!

2012. júl. 19. 23:21
 15/15 anonim ***** válasza:
26%
"Bécsben több százezren vannak a melegfelvonulásokon, egyetlen atrocitás nélkül. Oroszországban meg sem lehet tartani. Melyik a kulturáltabb, erkölcsösebb, fejlettebb és tisztább ország?" Bécs egy város!
2012. júl. 22. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!