Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért a melegeket szidják,...

Miért a melegeket szidják, hogy mennyi közpénz megy el a rendezvény biztosÍtására?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem az ellentüntetőket, ilyen melegben, ahelyett, hogy messziről elkerülnék őket, esetleg strandon lennének, mennek kardoskodni. Nem véletlenül kell ennyi rendőr, valamilyen szinten miattuk kerül ennyibe.

2012. júl. 7. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Mert idióták.

Egyébként is idén lightosabb volt az egész.A többség normális ruhában vonult.És sok nem homoszexuális ember is velük vonult.

A turisták csodálkoztak hogy minek oda annyi rendőr.

Látjátok?Ebből látszik hogy Magyarország mennyire sötétben van , mennyire fejletlen balkáni ország.

A normális európai országokban a meleg felvonulás egy buli ahol a melegek és heterok együtt mulatnak és jól érzik magukat.Itt meg egy hadsereg kell hogy ne a vér ússzon.

Szégyen.És még mi gondoljuk magunkról hogy milyen kulturáltak vagyunk?

Egyáltalán az a baj hogy a melegeknek van miért vonulniuk.Ha nem lenne miért akkor meleg felvonulás sem lenne.

2012. júl. 7. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Bécsben több százezren vannak a melegfelvonulásokon, egyetlen atrocitás nélkül. Oroszországban meg sem lehet tartani. Melyik a kulturáltabb, erkölcsösebb, fejlettebb és tisztább ország?
2012. júl. 7. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
58%

Hogy miért??

-Mert egy normális emberből ez az egész önmutogatás undort vált ki.Nem,nem védem ezeket az idióta neonáci alkoholista állatokat,de minek kell provokálni azokat az embereket,akik egyébként is agresszívak?Egyébként rengetegen otthonról fújjoltak,hidd el nekem.Ahol én lakom,ott közfelháborodás tárgya volt a társasházban öregek/fiatalok/középkorúak körében.Szóval nem csak azok haragszanak,akik kimentek balhézni.

A közpénzről:

-Ebben viszont tökéletesen igaza van minden felháborodott embernek.A mi pénzünkön ne rázza a valagát az Andrássy úton,hogy ő meleg...Kérdem én.Ez kit érdekel,amikor ebben az országban millió más probléma van.Gyerekek nélkülöznek,idősek éheznek,családok vannak félig az utcán,ti meg milliókért reklámozzátok a másságotokat?Miért nem ti fizetitek??

2012. júl. 7. 23:26
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Bocs, de a gyülekezési szabadság alkotmányos alapjog. Régen (2006 előtt) is volt Pride, mégsem kellettek kordonok, meg rohamrendőrök, ezeket csak azért kellett bevezetni, mert a "mélyen tisztelt" ellentüntetők erőszakossá váltak (ami viszont már egyáltalán nem alkotmányos alapjog). Szóval akkor mégis kik kerülnek ennyi pénzébe az államnak, azok, akik zászlókkal meg transzparensekkel előre bejelentett útvonalon sétálnak, vagy azok, akik a rendőröket dobálják?
2012. júl. 8. 00:15
 5/15 anonim ***** válasza:
22%

"Komolyan nem értem az ellentüntetőket"

Maga az útlezárás is pénzbe kerül. A homoszexuálisokat azért érted?

2012. júl. 8. 01:53
 6/15 anonim válasza:
97%
ne a melegeket szidják, az ellentüntetőket, mert ők csinálják a cirkuszt, és magyarországnak nem sok köze van a balkánhoz, sokkal inkább közép-európai ország.
2012. júl. 8. 12:58
 7/15 anonim ***** válasza:
13%
hülyék a szélsőjobbosok :(
2012. júl. 8. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:
37%

"Melyik a kulturáltabb, erkölcsösebb, fejlettebb és tisztább ország?"

Ne hasonlítgassuk az osztrák kultúrát, mert sehol nincsenek a szlávokhoz képest.

"erkölcsösebb"

Kétségkívül az oroszok erkölcsösebbek.

"fejlettebb"

Az iparnak nincs köze a homoszexuálisok felvonulásához.

"tisztább"

A közfenntartóknak nincs közük a homoszexuálisok felvonulásához.

Szóval mellébeszélés, mellébeszélés, mellébeszélés...

2012. júl. 8. 15:43
 9/15 anonim válasza:
23%

Csak ha valaki meleg akkor az szerintem inkább szégyellnivaló, de még felvonulást is rendezni a b.ziknak, szerintem felháborító. Lezárják miattuk fél Budapestet. Minek?

Ennyi erővel felvonulhatnának az informatikusok, felvonulhatnának az orvosok, felvonulhatnának akárkik! Miért viszek egy undorító, és szégyellnivaló dolgot az utcára?

2012. júl. 8. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

"Kétségkívül az oroszok erkölcsösebbek."

Az ország, ahol milliók nyomorognak, ahol a maffia uralja az egész gazdaságot, politikát és a médiát, ahol látszatdemokrácia van, és a településekről ordít az igénytelenség. Igen, ez Oroszország. Kövessük őket, sokat tanulhatunk tőlük!

2012. júl. 8. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!