Ha úgy gondolom, egy iskolai rendezvény (megemlékezés) sérti a nézeteimet, muszáj elmennem, részt vennem?
legrosszabb esetben kapsz egy intőt vagy igazolatlant.
milyen rendezvényről van szó?
Azt hagyjuk, hogy milyenről, nem akarom, hogy szétoffolják miatta a kérdésemet.
Igazolatlan megértem, mert tanítási óra alatt lesz, de intőt mi jogon?
ha valami holokauszt dolog, akkor ott tuti jobban rád szállnak a tanárok mintha valami más lenne.
mondjuk amikor én voltam sulis akkor sokkal fontosabb volt a márc 15-e meg az aradi vértanúk, stb...
Előzőnek:
Rendben, most kezdjelek el sértegetni téged csak úgy?
Nem, először lehetőséget adok neked. IDÉZD a kérdés írójától azt a mondatot, amelyben megmondja, hogy milyen rendezvényről van szó. Pontosabban leírja azt, hogy holokauszttal kapcsolatos dologról van szó.
67-es veled az a baj, hogy előbb ugatsz köpködsz fujjolsz és utána (se) kérdezel. a holokauszt témát is nagyon értelmesen ki lehet beszélni, de te és a többi ilyen ember vakon leszarja a többi álláspontot.
amúgy meg én vetettem fel ,hogy esetleg a holokausztról van e szó, a kérdező nem mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!