Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, hogyan lehetne...

Mit gondoltok, hogyan lehetne hatékonyabban harcolni a terrorizmus ellen?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne hatékonyabban harcolni a terrorizmus ellen? Hogyan lehetne eredményesebben megfékezni? Hogyan lehetne megelőzni a szélsőséges elemek radikalizálódását?

2012. jún. 22. 13:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

21:24

Erről beszélek, többek között én is.

2012. jún. 23. 21:33
 22/23 anonim ***** válasza:
38%
A terrorizmust az USA talalta ki. Jo kifogas... Talan ha nem tamadna meg a mar ugyis szegenysegben elo kozel-keletet az olaj miatt, akkor azok sem kenyszerulnenek megvedeni magukat. Neked nem kell ellene sehogy sem vedekezned, mert panikkeltes az egesz. Nezz utana, konyvek, filmek vannak arrol, hogy szept. 11-et is Amerika rendezte meg... Szokatlan gondolat, de minel jobban belemerul az ember a temaba, annal kevesbe tunik marhasagnak. Ki tudja, minden esetre TILOS kesz penznek venni mindent ami a TV-ben elhangzik.
2012. júl. 3. 17:42
 23/23 Antimod ***** válasza:
59%

"Nezz utana, konyvek, filmek vannak arrol, hogy szept. 11-et is Amerika rendezte meg... Szokatlan gondolat, de minel jobban belemerul az ember a temaba, annal kevesbe tunik marhasagnak."

Ez sajnos így igaz, erre én is csak évekkel később döbbentem rá. Ha nem is az USA vezetése, de bizonyos körök, amelyek ott aktívak, és befolyásuk van az FBI-ra. Nyilván a szerencsétlen rendőrök és tűzoltók, akiket oda vezényeltek meghalni, nem voltak informálva, és a társaik most sincsenek. Iszonyúan bűzlik az egész.

És egyébként mindez csak serkentette a terrorizmust (annak ellenére, hogy "legitimálta" az USA más államok területére való invázióit), hiszen a terroristacsoportok a vélt siker révén növelhették tömegbázisaikat. Van és volt is terrorizmus, de ez a műanyagkéses-gépeltérítős sztori az én agyamnak túlságosan is meseszerű, a számtalan többi furcsaságról és logikai bukfencről nem is beszélve.

2012. júl. 4. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!