Mit gondoltok, hogyan lehetne hatékonyabban harcolni a terrorizmus ellen?
Eh.
Valahogy nincs kedvem belemenni a témába értő közönség híján. Nem mintha én szakértő lennék.
Volt egy remek előadásunk a BGF-en a golobális terrorizumsról és hogy hogyan változtatja meg a felállást az hogy a civil lakosságot teszi meg célponttá, hogy rakétákkal, repülőgépekkel stb. minden elérhető, és hogy milyen következményei vannak mint pl. az iraki háború annak hogy az országok belpolitikájába avatkozás elmosódik, mert aminek belügynek kellen lennie az is jelenthet fenyegetést más országok civil lakosságára.
Ha valódi választ akarsz kapni, ajánlom hogy nézz ki magadnak ilyen előadásokat a felsőoktatásban. Vannak nagyon jó elemzők akik rendszeresen hirdetnek ilyesmiket.
ma 15:41
BGF-en globális terrorizmus előadás? Én csak számvitelre, mikróra, makróra stb. emlékszem... :)
Az erőszak, erőszakot szül.
Ebben szerintem benne is van a megoldás.
Az tokeletes huyleseg, amit itt paran sugalmazni akarnak, hogy a terroristak szegeny, elnyomott emberek, akik banatukban masokat gyilkolnak.
A terroristak fegyvereket hasznalnak, gyakran nagyon fejlett es draga fegyvereket, szukseguk van felderitesre, hogy hol es mikor erdemes vagy lehet gyilkolni, ami megintcsak nem olcso mulatsag. Kikepzesre van szukseguk, ami tanart, a kikepzesi ido alatt szallast, kajat jelent, megintcsak penz. Magyarul, a terroristak mogott MINDIG egy vagy tobb szervezett hatalom, rendszerint egy allam all. A kulonbseg a regularis hadsereg es a terroristak kozott az, hogy egy hadsereg NYILTAN az allam neveben lep fel, mig a terroristakat tamogato allam sunyiskodik, mint pld Iran.
aha hogyne.
kb 50éve harcolnak ellene, és mit értek el vele?
annyit, hogy még több merénylet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!