Miért lesz valaki rasszista?
Az első kommentelőnek üzenem, hogy a rasszizmus és cigányimádat közt bőven van átmenet...
Én nem utálom a cigányokat azért mert cigányokat. Azokat a cigányokat rühellem amelyikeknek olyan a viselkedése. És ha 100 cigányból 95 ilyen, akkor azt a 95öt. De nem azért mert cigányok, hanem azért, ahogy viselkednek. Ha egy magyar viselkedik úgy, azt is rühellem.
A rendesebb cigányok jobban utálják a többit mint akármelyi rasszista. Akkor most ők is rasszisták.
De fogd fel, hogy ez nem rasszizmus. Ők azért utálják azokat a cigányokat, mert miattuk vannak sz*r helyzetben ők is. És nem azért mert cigányok, hanem azért mert ahogy viselkednek kiszúrnak a rendesebbikkel is.
http://www.youtube.com/watch?v=f5PU_tQ25FA
Csak egy focis videó, hogy szemléltessem az ellentéteket. Ne a videót nézd, csak a kommenteket a szlovákok és a magyarok részéről is. Ők a rasszisták.
Ha minden nap meglopnak a cigányok, te pedig súlyos testi sértést okozol, mert áramot vezettél a növényzetbe, az nem rasszizmus. A magyar és nemzetközi igazságszolgáltatás ezt nem tudja megkülönböztetni.
"A rendesebb cigányok jobban utálják a többit mint akármelyi rasszista."
Mondjuk ez érdekes mert én is találkoztam ilyen cigánnyal : /
Utálják egymást..lol
Na mind1 mert én a "rendeset" sem kedvelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!