Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lesz valaki rasszista?

Miért lesz valaki rasszista?

Figyelt kérdés
Mi késztet manapság ennyi embert arra, hogy utáljon, undorodjon, rosszabb esetben irtson valakit a származása miatt?

2012. máj. 31. 23:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Nem is értem hogy miért. [link]
2012. jún. 1. 09:47
 12/28 bumbi02 ***** válasza:
72%

Az első kommentelőnek üzenem, hogy a rasszizmus és cigányimádat közt bőven van átmenet...

Én nem utálom a cigányokat azért mert cigányokat. Azokat a cigányokat rühellem amelyikeknek olyan a viselkedése. És ha 100 cigányból 95 ilyen, akkor azt a 95öt. De nem azért mert cigányok, hanem azért, ahogy viselkednek. Ha egy magyar viselkedik úgy, azt is rühellem.

2012. jún. 1. 11:54
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
A rendesebb cigányok jobban utálják a többit mint akármelyi rasszista. Akkor most ők is rasszisták.
2012. jún. 1. 12:14
 14/28 bumbi02 ***** válasza:
84%

A rendesebb cigányok jobban utálják a többit mint akármelyi rasszista. Akkor most ők is rasszisták.

De fogd fel, hogy ez nem rasszizmus. Ők azért utálják azokat a cigányokat, mert miattuk vannak sz*r helyzetben ők is. És nem azért mert cigányok, hanem azért mert ahogy viselkednek kiszúrnak a rendesebbikkel is.

2012. jún. 1. 12:33
 15/28 anonim ***** válasza:
58%

http://www.youtube.com/watch?v=f5PU_tQ25FA

Csak egy focis videó, hogy szemléltessem az ellentéteket. Ne a videót nézd, csak a kommenteket a szlovákok és a magyarok részéről is. Ők a rasszisták.

Ha minden nap meglopnak a cigányok, te pedig súlyos testi sértést okozol, mert áramot vezettél a növényzetbe, az nem rasszizmus. A magyar és nemzetközi igazságszolgáltatás ezt nem tudja megkülönböztetni.

2012. jún. 1. 13:20
 16/28 A kérdező kommentje:
Sajnálatra méltó, hogy itt tartunk. Mindenki gyűlöl mindenkit. Pedig egyik nép sem különbözik tulajdonképpen a másiktól. Mindegyik egyformán hülye, kétségbeesett és a gyűlölködésbe menekül.
2012. jún. 1. 13:57
 17/28 Csiß ***** válasza:
71%

"A rendesebb cigányok jobban utálják a többit mint akármelyi rasszista."

Mondjuk ez érdekes mert én is találkoztam ilyen cigánnyal : /

Utálják egymást..lol

Na mind1 mert én a "rendeset" sem kedvelem..

2012. jún. 1. 14:19
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért vagyok ikább rasszista mint emberiségbarát, mert vannak népcsoportok, akik valami olyan feltűnöen aljadék szokásokkal álnak elő,ami az én értékrendemmel összeegyeztethetetlen, és tömegesen előforduló jelenség. Inkább jellemző a zömükre, a pár kivétel meg elég elenyésző, szinte nem érdemes számba sem venni. Ezért kirekeszteni őket. REzisztensé válni, és a sór legvégére rakni őket. Ezek a direktívák.
2012. jún. 27. 04:00
 19/28 A kérdező kommentje:
De nem gondolod, hogy nekik meg mi rendelkezünk tűrhetetlen szokásokkal? A szokásokról azért senki sem tehet, az csak kialakult. Egy személyt, akit nem ismerünk, szerintem értelmetlen gyűlölni a népe szokásai miatt.
2012. jún. 28. 19:47
 20/28 anonim ***** válasza:
Értelmetlen hát. Csak ez egy olyan valami mint a szerelem. Csak úgy jö, ha akarod ha nem. Az elmédben benne van,hogy mi a nőideálod, és ha látsz egy olyat, akkor nem tudsz neki ellenállni, mert érzed a vonzalmat. Ugyanígy van ez a gyűlölettel is, az elmédben a rengeteg rossz tapasztalat bel van égve, és hiába is harcolsz ellene, érzed a tudatalattidból ,hogy ez nem közéd való, idegenkedsz tőle, nem bírod elviselni. Eleve előítélettel indítasz.
2012. jún. 28. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!