Magyarországon miért nem kap senki semmilyen büntetést állatkínzásért?
Nem hogy börtönt, de semmit. Mit lehetne tenni? Hogy lehetne elindítani valamit ennek az érdekében?
Ne mondja nekem senki, hogy nekünk nincs szavunk, elvégre mi vagyunk a nép..
De miért kéne elaltatni vagy lelőni mert öreg és beteg?
Én sem lőttem le ,meg szúrtam altató injekciót a nagyszülőmbe amikor végstádiumú beteg volt.
agentK
Mi bizony elaltattuk a kutyánkat és akármelyik idióta mondaná hogy de szemétség hát annak ugyan azt kívánnám mint amit a mi kutyánk átélt!
csak az mondja hogy nem kell néha elaltatni kutyát aki még nem látott szenvedő állatot!
Na én az ilyen "sötétzöldeknek" is ki tudnék találni büntetést!!!! Hogy a fene essen bele az iszonyat állatvédelmükbe!!!
A mi kutyánknak egy hatalmas műthetetlen daganat volt a szájában ami miatt nem tudott enni és a végén már vizet sem lefetyelni mert kifojt minden oldalt!
Aki szerint addig kellett volna hagyni szenvedni amíg éhen és szomjan hal azt én ugyan arra ítélném!!!
Elaltattuk és ezt most is büszkén vállalom!
Hazugság hogy az eutanázia rosszabb mint hagyni KISZENVEDNI az állatot, embert!
agentK valasza utolso mondatanak utolso szavaiban van a lenyeg: allat es ember. Ilyen szempontbol egyformak. Vagy mindkettonel elfogadjuk az eutanaziat, vagy egyiknel sem. Az mindenkepp diszkriminalo, ha a kutyat, macskat ahogy "cuccos" lesz az ellatasuk maris visszuk altatni, a hozzatartozonkat pedig barmi aron, foggal-korommel kuzdve es akar iszonyatos kinoknak kiteve probaljuk eletben tartani.
Kenyes tema...
Mit akarsz mondani azzal, hogy "az ember mindig is megkülönböztette magát az állatvilágtól."? Es? Nem ertem... Ez magyarazat kene, hogy legyen valamire? De a kovetkezo mondatodnak a logikajat sem ertem... Abbol, hogy az egyik panaszkodik, a masik nem - milyen kovetkeztetst lehet levonni?
"A mi egészségügyünk, és az állatorvoslás más." - na ezt ertem; es igaz :)
Amugy en az eutanaziara irtam, h kenyes ugy.
Ha viszont tenyleg erdekel az ember-allat tema ajanlom figyelmedbe ezt a filmet: [link] Joaquin Phoenix narraciojaval es Moby zenejevel. Alapmu!
Itt is sok hasznos infot talalsz a temaval kapcsolatban: [link]
Most már elvileg börtönbe lehet csukni őket, mert bűncselekménynek számít az állatkínzás.
Meg is érdemli mindenki, aki fájdalma tokoz egy állatnak. Egy jó érzésű ember nem gondolhatja másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!