Magyarországon miért nem kap senki semmilyen büntetést állatkínzásért?
Nem hogy börtönt, de semmit. Mit lehetne tenni? Hogy lehetne elindítani valamit ennek az érdekében?
Ne mondja nekem senki, hogy nekünk nincs szavunk, elvégre mi vagyunk a nép..
itt van pl. egy "lájtos" eset..
szerencsére úgy tűnik, hogy a kutyus már jobban van..
Hogy mit tett, amiért valakinek meg kellett lőnie? Semmit.
Szia!
Tevesek az informacioid. Termeszetesen jar buntetes az allatkinzasert. Az mas kerdes, hogy tulontul enyhe es sajnos sok az eset ami buntetlenul marad. Ne Magyarorszagra hegyezd ki kerlek a kerdest; tavaly megalakult az Allatvedorseg is: [link] Kozel 30 evet eltem kulfoldon. Ott sem sokbnan mas a helyzet. Es, hogy miert? Mert egy fajista tarsadalomban elunk ahol sokan meg ugy gondolkodnak mint a masodik valaszolo. Az allatokat masodrendu lenyekkent kezelik. Megeszik oket es a legkulonfelebb celokra hasznaljak fel (ki) oket, mintha csak az ember kenyelmet szolgalo targyak lennenek. Ha tenyleg erdekel a tema ajanlom figyelmedbe ezt a filmet: [link] Joaquin Phoenix narraciojaval es Moby zenejevel. Alapmu!
Itt is sok hasznos infot talalsz a temaval kapcsolatban: [link]
Én úgy tudom h szoktak ezért leültetni embereket.
Egyébként magát a jogszabályt is át kellene gondolni, mert azért az nevetséges, h otthon van az öreg kutyám, már csak szenved, erre fogom és lepuffantom aztán én vagyok a barbár állatkínzó, mert a tv. annak ítéli.
Épp az a kínzás, ha nézem, h szenved, mert már semmit nem lehet vele csinálni.
Egyébként a valódi állatkínzókat én is agyonvernémet, akik megégetik, fojtogateák az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!