Miért feketítik be Koppány emlékét ilyen hazugságokkal?
Nem az István-Koppány témában akarok állást foglalni, hanem, hogy mi ez a csúsztatás?
Anonymous is leírja a Gesta Hungarorumban, hogy a szkíták mindig egy felséget vettek, akihez örökre hű maradtak.
Továbbá, hogy nem paráználkodtak, illetve, mindenkinek egy felesége volt.
Miért így tanítják? Kinek érdeke ez?
De, olvastam, hogy többnejűséggel vádolták. Meg pluszban még István anyját, Saroltot is el akarta venni stb.
Akkor Anonymous hazudott, mi? a románokat ne keverd ide, nekik sehol nincs ezer éves történelmük, még 100 éves se. Ők csak kínkeservesen keresnek valamit, amivel igazolhatják, hogy ők valakik, és nem pedig a Havasokból jöttek le két kecskelegeltetés között. Nekünk már akkor gyuláink voltak Erdélyben, mikor ők még a kecske háziasításával ismerkedtek a Havasokban.
Örülök, hogy te meg tudod cáfolni az egész történelmet, és holmi oláhokhoz hasonlítgatsz minket..
Én azt nem értem, hogy miért szégyen a többnejűség... Ráadásul ki tudja hogy tényleg így volt-e.
És ha 32 felesége lett volna? Az csak az anyagi lehetőségeiről adna tájékoztatást, mert elég komoly vagyon szükségelhetett már akkoriban is ennyi feleséghez. :P
"A görög és római uralkodóknak 2 háreme is volt az egyikben férfiak a másikban nők voltak....."
Egyre konzervatívabb a világ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!