Küzdötök legális és akár nem annyira legális módokon az adók ellen? Már csak bosszúból is?
A hócipőm tele a kormánnyal, ismerőseim sokasága nyögi a terheket, pedig dolgozó emberekről van szó. Így aztán már csak azért is elkerülök minden befizetendő fillért, ha tudok. Mióta nem lehet egy hétvégés utazásra való 4 napos autópályamatricát kapni inkább közúton megyek és több időt szánok rá, de nem veszem meg a 10 naposat. Állandóan bliccelek a villamoson és buszon, metróval pedig sosem utazok. Még ha elkapnak is megéri a büntetéssel együtt. Lemondtam a Tv-t, csak netem van. Kijárok külföldre bevásárolni, mert határ mellett élek. A kutyámat beadtam menhelyre, másnap az élettársam kihozta, így még ha adózni kéne is adómentes. Az állatmenhely készségesen segít, cserébe nekik fizetem az éves ebadó mértékét, bár még nem kötelező, de úgyis az lesz.
Már van netes telefonunk, így csökkentjük a telefonadót.
Mindre telne, de egyszerűen elegem van a pofátlan kormányzásból, a még pofátlanabb adókból. Szerencsétlen nagymamám egyetlen szórakozás a telefon, én azon hívom a kiskorú gyerekeimet, hogy merre vannak, de adóztassuk meg és nagylelkűen elengednek havi 20Ft-ot. Nem elég, hogy minden drága, még azért is fizessek, mert feladom a csekket?
Minden törvényes kiskaput, apró lehetőséget ki fogok használni, hogy ne kelljen fizetni. Nyilván nem nagymértékű adócsalás, de ami egy hétköznapi ember szintjén megtehető azt mindent elkövetek még akkor is, ha kicsit a kényelem rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!