Kik és miért vonultak tegnap este fáklyákkal a Battyhány örökmécsestől a Parlament felé? Kormány ellen vagy kormány mellett?
Szóval fogalmad sincs hogy miért vonultak fáklyákkal tegnap este de csak ez a két opció létezik a számodra? A kormány ellen vagy mellett?
Nem lehet hogy valami teljesen másról van szó?
Ugye te nem most érettségizel történelemből? Nagy szívás lenne.
Május 9: a II. Világháború befejeződésének a napja, a győzelem napja világszerte, Európában a Béke napja.
köszi h megírtad.
Azért nem kell kioktatni egyből :) semmi köze nincs ahhoz, hogy ki mikor érettségizett....
megjegyezném, h a napjainkba már mindenért vonulgatnak az utcán, és tök mindegy, h fáklyával vagy anélkül.
Nyugodj meg, tisztábban voltam azzal, hogy mikor volt vége a háborúnak, nem vagyok olyan sötét.
Csakhogy Budapest belvárosában ezek a felvonulások már nagyon gyakoriak.
Mindenesetre nagyon kevesen voltak a felvonuláson, nem ártott volna szélesebb körben hirdetni, és a rendőröket is kérdeztem, hogy mit fognak ünnepelni, ők egy halk nem tudommal elintézték :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!