Magyarországon miért náci az, aki védekezik a cigánybűnözés ellen? Miért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 11:32
21/27 anonim válasza:
Na!Érdekesnek tűnt a kérdés,ezért megnéztem.Bár a pontos választ nem tudom,az mindenesetre kiderült számomra,hogy én egy "nagypofájú,tudatlan náci" vagyok.
Egyébként nem vagyok fajgyűlölő,mert van német,francia,és román ismerősöm is,akik tisztes családi életet élnek,némely magyarnál is példásabban.
Viszont az,hogy nem mernek a gyerekeim kimenni a térre,vagy sötétedés után szakkörről hazajönni egyedül,azért mert a cigány fiatalok bandába verődve lesik ktől mit tudnak lopni,az igenis felháborító!És örüljön az,aki ennyivel megússza,mert testi sértésről még nem is írtam,"csak" lopásról.
(Keserű tapasztalat)
:(
22/27 anonim válasza:
" innentől pofázhat csak nemvagyoni kártérítést fizet hitelrontásért."
Neked sem ártana némi jogi alapozás. Mert nem értesz a joghoz.
23/27 anonim válasza:
és kifejtenéd, hogy mi ellenvetésed van az elképzelésem ellen, okoska?
24/27 anonim válasza:
Nem fejtem ki mert neked már az alapok nagyon hiányoznak.
25/27 anonim válasza:
A törvény is őket védi.A kormány is.És ha fel mersz ellenük lépni, akkor "náci" vagy.Persze ők nyugodtan öldöshetik meg meglophatják a többi embert.Akinek tényleg szüksége van pénzre annak nem adnak segélyt, ezeket meg az állam tartja el.Egy megoldás lehetséges:egy normális kormány kéne, aki odabasz az ingyenélő férgeknek.Nem dolgoztok?Loptok, csaltok, öltök?Mentek a sittre!Megtámadnak valakit?Az a valaki megölheti őket, mert védi a saját életét.Ez volna a megoldás.És sajnos az a kevés normális cigány (mert van egy pár) az ilyen tetvek miatt van elítélve.
26/27 anonim válasza:
27/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!