Magyarországon miért náci az, aki védekezik a cigánybűnözés ellen? Miért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 11:32
11/27 anonim válasza:
indítványozni kell a megváltoztatását.Miért nem jut ez a jogsértők eszébe?Na vajon miért?
12/27 anonim válasza:
Mert Magyarországon élünk :) Magyar zászlót ki mered rakni? Hát mit képzelsz??? ;) Viva la EU.......
13/27 anonim válasza:
"De az a helyzet, hogy még csak hasonló kezdeményezést sem láttam az elmúlt években!"
Magyarországon annyira belénk ivódott a szocializmus, hogy itt a népnek önálló kezdeményezése nem is volt. Pedig ez a nyugaton egy természetes dolog.
14/27 anonim válasza:
De akik milliárdokat lopnak tőlünk azok nem bottal vernek! :@ Egy öreg idős embert hol érdekli h ellopják a milliárdokat,mikor nyugdijáért berontanak hozzá és megverik? Ne tereljétek a témát nem azvolt a kérdés h orbánka miért lop országtól.
15/27 anonim válasza:
A bottal verőkkel viszont nem lehet mit kezdeni. Bottal verők az őskorban is voltak, holott akkor megjelent a férj és úgy fejbekólintotta, hogy nem kelt fel többé. Mégis vannak.
Magyarán ilyen téren nem vagyunk előrébb önbíráskodással sem.
17/27 anonim válasza:
"Hasonló érvelési hiba lehet a „kommunista”, a „liberális” kártya kijátszása is, vagy a hazaárulózás. (Utóbbi egyúttal rágalmazás is, hiszen a „hazaárulás” - a náci ideológiával ellentétben - bűncselekmény.)"
Érdekes gondolat :)
18/27 anonim válasza:
Mert mi vagyunk a fasiszta g*cik mert kimondjuk az igazat, de Franciaország nem náci mert kirakta a cigányokat, nem ő csak egy kis hibát követett el!
19/27 anonim válasza:
Nem muszáj magyarul írnod, használhatsz eszperantót is, az eléggé nagyvilági a nacionalista helyett.
20/27 anonim válasza:
Én meg leszarom magasról ha nácinak bélyegeznek, ha nem tetszik nekik a nézetem,(és ha az vagyok akkor mi van?!) pusztán beperlem a nagypofájút aki ezt fröcsögi rám, aztán bizonyítsa be hogy az vagyok, de nem fogja tudni mert valójában ezt nem lehet ráhúzni senkire aki nem valódi német nemzetiszoci érzelmű, innentől pofázhat csak nemvagyoni kártérítést fizet hitelrontásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!