A dáko román elmélet szerint a románok előbb voltak erdélyben mint mi magyarok, de mi meg előbb voltunk a mostani román és moldvai területeken akkor követeljük ezeket a területeket mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
tudom ez hülyeség csak el mondom a vélemélyemet ezekről a dolgokról és kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez, én úgy tudom a dákok a mostani erdélyben és olténiában éltek, és mi viszont vándorlásunk során ott is meg települtünk, de ha nem is a miénk lenne ezek a területek akkor a kunoknak kellene át adni, na ez csak egy elmélet de ha a románok csinálhatják akkor mi miért nem2012. máj. 10. 19:22
21/22 anonim válasza:
Minden valamire való történész, aki foglalkozik vele elutasítja a dákó-marhaságot, azok a nyugati történészek,akik elfogadják, azoknál erős a román lobbi,vagy nem foglalkoztak vele mélyre hatóan.Ezzel kapcsolatban pedig elég szomorú, hogy pont ezek vergődnek a hun-magyar rokonság felvetésénél, mert ez sokkal valószínűbb, még ha csak kulturálisan is és nem vérségileg.A másik meg az hogy ép hogy régészetileg szépen ki mutat ható a román vagy vlach balkáni vándorlása még töredékeik most is ott élnek macedóniában koszovóban, akikkel a román vezetők nem foglalkoznak, mert ez bizonyítja ,hogy hamis a dákó-marha agyszülemény!!!
22/22 tamas2000 válasza:
Románia egy nagy hazugságraépül amilyük van az is lopott a terület kultúra stb. és hazugsággal sajátuknak nyilvánítják, pl: az állítja hogy a rovás írást is tőlük vettük át. Románi egy nagy rakás szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!