Aki a jobbikot köpködi az kire szavazna?
Mindenesetre az ellenzék részéről olyan nagyon lehúzott, agyon kritizált Matolcsynak a sorsát nem irigylem, -- mert semmi köszönetet eddig még nem kapott az a tárca, pedig ha belegondolunk van épp elég baja szegény fejének hogy az országot miképp húzza ki a kátyúból hogy valamennyire szuverének is legyünk de Banki-védőhálóval is rendelkezzünk pénzügyileg ahhoz, hogy valaki ide jöjjön és befektessen.
Hisz amíg nem lesz elegendő munkahely ismét és nem fizetnek be elég adót, addig is a tartozásunkat fizetni kell.
Bár én személy szerint ha én lennék a miniszterelnök, egy megtagadnám a kölcsön törlesztést mind addig amíg az ország rendbe nem jönne. Bezárnám a határokat és kimondanám a függetlenséget amit kellett volna rendszer váltáskor-- ahelyett az úrhatnámoskodási és europaizálódunk" baromságok helyett-
Olyan az országunk természeti adottsága, hogy vígan lehettünk volna önellátók és csak a szükséges miatt vagy a feleslegünkkel kereskedtünk volna
mami válasza:
Hogy is mondta az apocáca hipózott fejű komcsi KISZ-es? ezt elkúrt-ák a vezetőnk.
Csak nem Viktorra gondol mamika?! Legalább akkora KISZ-titkár volt, mint fleto!
Jó rendben van legyen igazatok-- hisz az akkori érában KISZ esnek ajánlott volt, lenni hogy előbbre jussanak.-- de végül elvetette orbán-- mert mást vallott mint a feri.
Persze tök mindegy ahogy mondta gyurcsányka elkurtak" mindent de cefetül-- csak is ők gazdagodtak
"ugatni esetleg a kiskutyád szokott.
mellékesen én emberekel próbálom megértetni magam és szeretném őket is megérteni.eszmét cserélünk.
és igen kíváncsi vagyok arra hogy az emberek hogy látják a dolgokat.
talán neked nem kellet volna most írni ezt a kommentárt!bár persze az emberek többsége ilyen.monitor mögűl mindenkinek nagy az arca..."
Jó hogy nagy hazafi létedre nem tudsz helyesen írni.
" mami válasza:
qkker -- válogasd meg a szavaidat, ne légy olyan bunko mint a politikusok"
Magácskával ellentétben semmi sértőt, és főleg hazugságot nem írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!