Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki a jobbikot köpködi az...

Aki a jobbikot köpködi az kire szavazna?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 10:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

Mindenesetre az ellenzék részéről olyan nagyon lehúzott, agyon kritizált Matolcsynak a sorsát nem irigylem, -- mert semmi köszönetet eddig még nem kapott az a tárca, pedig ha belegondolunk van épp elég baja szegény fejének hogy az országot miképp húzza ki a kátyúból hogy valamennyire szuverének is legyünk de Banki-védőhálóval is rendelkezzünk pénzügyileg ahhoz, hogy valaki ide jöjjön és befektessen.

Hisz amíg nem lesz elegendő munkahely ismét és nem fizetnek be elég adót, addig is a tartozásunkat fizetni kell.

Bár én személy szerint ha én lennék a miniszterelnök, egy megtagadnám a kölcsön törlesztést mind addig amíg az ország rendbe nem jönne. Bezárnám a határokat és kimondanám a függetlenséget amit kellett volna rendszer váltáskor-- ahelyett az úrhatnámoskodási és europaizálódunk" baromságok helyett-

Olyan az országunk természeti adottsága, hogy vígan lehettünk volna önellátók és csak a szükséges miatt vagy a feleslegünkkel kereskedtünk volna

2012. ápr. 27. 23:15
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Hogy is mondta az apocáca hipózott fejű komcsi KISZ-es? ezt elkúrt-ák a vezetőnk.
2012. ápr. 27. 23:18
 33/42 anonim ***** válasza:
78%

mami válasza:

Hogy is mondta az apocáca hipózott fejű komcsi KISZ-es? ezt elkúrt-ák a vezetőnk.

Csak nem Viktorra gondol mamika?! Legalább akkora KISZ-titkár volt, mint fleto!

2012. ápr. 28. 13:41
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
Gyurcsánykára gondoltam. Ő volt KISZ-es, az Orbán nem. Nem véletlenül az akkori fiatalok a szocikat illetve a narancsosokat választották
2012. ápr. 29. 19:25
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ezt meg honnan veszed, hogy nem volt KISZ-es? Mindenki KISZ-es volt. Orbán Viktor is, Gyurcsány Ferenc is. Mielőtt leírsz valamit, legalább nézz utána. Szerintem.
2012. ápr. 30. 09:20
 36/42 anonim ***** válasza:
56%
Mamika te nagyon szenilis lehetsz, a neten megtalálod a Fideszesek múltját, semmivel sem különbek, mint Fletóék!
2012. ápr. 30. 19:39
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

Jó rendben van legyen igazatok-- hisz az akkori érában KISZ esnek ajánlott volt, lenni hogy előbbre jussanak.-- de végül elvetette orbán-- mert mást vallott mint a feri.

Persze tök mindegy ahogy mondta gyurcsányka elkurtak" mindent de cefetül-- csak is ők gazdagodtak

2012. máj. 1. 08:52
 38/42 anonim ***** válasza:
39%
qkker -- válogasd meg a szavaidat, ne légy olyan bunko mint a politikusok
2012. máj. 1. 08:54
 39/42 anonim ***** válasza:
77%

"ugatni esetleg a kiskutyád szokott.

mellékesen én emberekel próbálom megértetni magam és szeretném őket is megérteni.eszmét cserélünk.

és igen kíváncsi vagyok arra hogy az emberek hogy látják a dolgokat.

talán neked nem kellet volna most írni ezt a kommentárt!bár persze az emberek többsége ilyen.monitor mögűl mindenkinek nagy az arca..."

Jó hogy nagy hazafi létedre nem tudsz helyesen írni.

2012. máj. 1. 19:34
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

" mami válasza:

qkker -- válogasd meg a szavaidat, ne légy olyan bunko mint a politikusok"

Magácskával ellentétben semmi sértőt, és főleg hazugságot nem írtam!

2012. máj. 2. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!