Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki a jobbikot köpködi az...

Aki a jobbikot köpködi az kire szavazna?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 10:11
1 2 3 4 5
 11/42 nzsuzsa válasza:
100%
Jelenleg egy olyan párt sincs,akire szavazni tudnék, nem lesz egyhamar.Ígéretekkel, hazugságokkal tele a padlás. Szavazni viszont kell, lehet a rossz és a kevésbé rossz között választani.Diktatúra vagy erőtlen vezetés????
2012. ápr. 18. 06:12
 12/42 misuci válasza:
80%
A nép 80%-a munkás.Mi lenne ha a munkáspártra szavaznánk.Mert itt már mindegyik párt leszerepelt.
2012. ápr. 18. 10:33
 13/42 anonim ***** válasza:
25%

"misuci válasza:

A nép 80%-a munkás.Mi lenne ha a munkáspártra szavaznánk.Mert itt már mindegyik párt leszerepelt."

Kora délelőtt már be vagy állva?!

2012. ápr. 18. 18:49
 14/42 lacatka ***** válasza:
41%

Ne azt kérdezd , hogy kire szavazna, hanem azt, hogy miért köpködik.

Először is én Pl azért nem csípem ezt a kedves csoportot,mert:

1:

Nem szeretem a népirtást,az erőszakot.

2:

Szeretem az embereket,úgy általában fajtól,bőrszíntől,vallástól,világnézettől,szellemi szinttől függetlenül ! Mert AZT TUDOM,HOGY MINDEN FAJTÁBAN VANNAK JÓK ÉS GENYOK egyenlően !

3:

Nekem a radikalizmus= az erőszakkal,azt pedig az ostobák fegyverének tartom ,bár manapság én is szívesen orrba vágnék egy két nácit.(mert azért azt gondolom tudod ,hogy ez a párt Adolf Hitler örökösének tartja magát.)Annak az Adolf Hitlernek ,akinek a lelkén szárad 62 MILLIÓ ember halála! Ebből 6 millió volt Zsidó nemzetiségű !4 millió pedig cigány,a rokkantak és a szellemi-fogyatékosok is több 100000-ren voltak ,ja + meg a Japánok - Kínaiak és az egyéb rasszok! Viszont ,ha ezt az egyszerű kivonást elvégezzük akkor az jön ki ,hogy Kb: 40 MILLIÓ úgynevezett árija is a ő sara.(tévedtem az Oroszokat és a Szlávokat nem vontam ki)Az árják száma akkor is meghaladja a 10 milliót! Ebből csak a Don kanyarban 600 000 Magyar EMBER esett el !

Nézd fiam,ha neked szimpatikus ez az altlomos agy mosás amit a JOBBIK képvisel, akkor lelked rajta .

Viszont ,ha nem akkor olvass több 20. századi történelmet ,és megkapod a választ a kérdésedre.Ezt úgy értem ,hogy tanulj többet,olvass könyvet,alakíts ki egy saját világ képet ,ne menj mások feje után.

Ami a szavazást illett az a demokrácia nagyszerű találmány, csak nem tudunk élni vele . A demokrácia azt mondja a Görögök szerint ,hogy a Démokritosz a "NÉP" szavaz !

Viszont minket ,Vona Gáborok ,Gyurcsányok ,és Orbánok ,s ,önérdekű gazemberek próbálnak győzködni a saját álságos igazukról,ezért azt tanácsolnám neked,hogy a szavazásnál csak a saját érdekedet nézd !

1:

Abban az estbe ,ha csóró proli vagy szavazz balra.

2:

Abban az esetben ,ha jól menő felmenőid vannak akkor jobbra .

3:

Abban az esetben, ha erőszakos hajlamaid vannak ,válassz

egy szélsőséget és rohadj +!

A lényeg a lényeg ,hogy tudj választani.

Válassz!!!

2012. ápr. 18. 20:24
 15/42 A kérdező kommentje:
te is csak egy vagy a sok közül aki a történelemmel jön.hogy mik voltak x éve a világban...lehet nem ezzel kéne foglalkozni.nem azzal hogy mások mit műveltek más emberekkel.én most MAGYARORSZÁG jövőjéről beszélek.a MAGYAR emberekről.és persze a bevándórlókról.mindenkiről aki ebben az országban él!RÓLUNK!és a jövőnkről ami egyelőre elég sz*rul fest...ezen kéne elgondolkodni.nem hitlerről diskurálni!
2012. ápr. 18. 21:04
 16/42 anonim ***** válasza:
85%

Magyarország jövője szerintem jelenleg kétféleképpen képzelhető el.

Vagy európai nemzet maradunk, ahol minden ember a társadalom része, szabadon kereskedünk a többi állammal, akikkel közösen politikai és gazdasági egységben képviselni tudjuk az érdekeinket az USA és az ázsiai hatalmakkal (Oroszország, Kína, India) szemben, és elfogadjuk, hogy a világ rohamosan változik, és mivel nincs módunkban megállítani a változást, így alkalmazkodnunk kell hozzá.

Vagy ragaszkodunk ahhoz, hogy lóról hátranyilazó ázsiaiak vagyunk, kiutáljuk az "idegeneket", és bemeséljük magunknak, hogy van esélyünk egyedül megállnunk a lábunkon a fent említett nagyhatalmakkal szemben.

Szerinted?

2012. ápr. 19. 11:21
 17/42 A kérdező kommentje:
senkit sem kell kiutálni.csupán szép fokozatosa a saját lábunkra állni!
2012. ápr. 19. 15:11
 18/42 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező!

Miért kell visszaolvasni? Kérdezed a véleményünket válaszolunk és visszaugatsz mert nem értesz velünk egyet. Akkor miért kell kérdezni?

2012. ápr. 19. 17:30
 19/42 A kérdező kommentje:

ugatni esetleg a kiskutyád szokott.

mellékesen én emberekel próbálom megértetni magam és szeretném őket is megérteni.eszmét cserélünk.

és igen kíváncsi vagyok arra hogy az emberek hogy látják a dolgokat.

talán neked nem kellet volna most írni ezt a kommentárt!bár persze az emberek többsége ilyen.monitor mögűl mindenkinek nagy az arca...

2012. ápr. 19. 23:50
 20/42 nikaa11 válasza:
32%

Ott volt elcseszve az egész h beléptünk az únióba (orbán javaslatára)

Attól kezdve csúúúszunk lefelé és nincs megállás,nem is lesz.Mért nem lehetett Magyar o. önálló,mért kell mindig függnünk valakiktől,mért más diktáljon nekünk?? Ennyire szar országot mint ez ritkán látni! és a nyomor még csak most kezdődik....és folytatódik ha a fidesz marad!!

2012. ápr. 21. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!