Aki a jobbikot köpködi az kire szavazna?
Ugyanarra, mint eddig: a FIDESZ-re. A sok rossz közül a legkisebb rossz.
A fidesz legalább szépet ígér a programjában. Más téma, hogy betartásában hinni ugyanolyan, mint az ötöslottóban hinni.
De a Jobbik programja alapján bőven elég katasztrófát okozna. Úgy meg pártot nem szavaznék meg, hogy abban reménykedem, nem követik a programjukat :D
Akkor már inkább az, aki ha legalább két pontot betart pár tízből/százból akkor jó, nem az, aki ha csak két pontot tart be, már baj van :D
Köpködi??
Ki köpköd?
Ez alapján te jobbikos vagy és azt kérdezed hogy ki nem szavaz a jobbikra?
Az emberek több mint 80%-a!
Bár 50% eleve senkire se szavazna mert elege van többek között a jobbikból is...
Ha az MSZP már leszerepelt előttem, az LMP-nek még erősödnie, és határozottabbnak kellene lennie, hogy mit is akar valójában. A Jobbik esetében félek, hogy a mellettem elmenő roma helyett engem talál a fegyverükből kilőtt golyójuk.
Akkor tessék már mondani, hogy kire is tudok szavazni??
magyarul az itt lévők többsége úgy érzni hogy a "sok rossz" közül a legjobb kormány ül a trónon:D
azért ez komoly:D
minden esetre köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!