Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki a jobbikot köpködi az...

Aki a jobbikot köpködi az kire szavazna?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 10:11
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Egy olyan pártra, amelyik nem ellenzi a szabad kereskedelmet, van következetes és koherens politikai programja, igyekszik egy világnézetileg független államot létrehozni, azaz, egy olyan államot, ahol nem ér senkit hátrány sem megkülönböztetés a nézeteiért, ameddig azokkal nyíltan és egyértelműen nem veszélyeztet mást. Ezen kívül az sem ártana, ha inkább Európa, mint Ázsia része szeretne lenni, tiszteletben tartaná a kisebbségek jogait, és nem szónokolna állandóan harcról, háborúról, meg vérről, valamint nem tartana hazaárulónak mindenkit, akinek a nézőpontja eltér az övéktől.
2012. ápr. 17. 10:22
 2/42 A kérdező kommentje:
tehát?
2012. ápr. 17. 10:22
 3/42 anonim ***** válasza:
27%

Ugyanarra, mint eddig: a FIDESZ-re. A sok rossz közül a legkisebb rossz.

A fidesz legalább szépet ígér a programjában. Más téma, hogy betartásában hinni ugyanolyan, mint az ötöslottóban hinni.

De a Jobbik programja alapján bőven elég katasztrófát okozna. Úgy meg pártot nem szavaznék meg, hogy abban reménykedem, nem követik a programjukat :D

Akkor már inkább az, aki ha legalább két pontot betart pár tízből/százból akkor jó, nem az, aki ha csak két pontot tart be, már baj van :D

2012. ápr. 17. 10:25
 4/42 anonim ***** válasza:
78%

Köpködi??

Ki köpköd?

Ez alapján te jobbikos vagy és azt kérdezed hogy ki nem szavaz a jobbikra?

Az emberek több mint 80%-a!

Bár 50% eleve senkire se szavazna mert elege van többek között a jobbikból is...

2012. ápr. 17. 10:34
 5/42 anonim ***** válasza:
70%

Ha az MSZP már leszerepelt előttem, az LMP-nek még erősödnie, és határozottabbnak kellene lennie, hogy mit is akar valójában. A Jobbik esetében félek, hogy a mellettem elmenő roma helyett engem talál a fegyverükből kilőtt golyójuk.

Akkor tessék már mondani, hogy kire is tudok szavazni??

2012. ápr. 17. 10:53
 6/42 anonim ***** válasza:
84%
Az Elsőhöz csatlakozom abszolút!!!
2012. ápr. 17. 11:18
 7/42 anonim ***** válasza:
22%
Fideszre.
2012. ápr. 17. 11:46
 8/42 Valaki0702 ***** válasza:
71%
Szerintem mindegy, hogy kire szavazzunk jobb nagyon nem lesz de rosszabb annál inkább.
2012. ápr. 17. 13:35
 9/42 A kérdező kommentje:

magyarul az itt lévők többsége úgy érzni hogy a "sok rossz" közül a legjobb kormány ül a trónon:D

azért ez komoly:D

minden esetre köszönöm a válaszokat

2012. ápr. 17. 20:18
 10/42 anonim ***** válasza:
37%
Igen, az én véleményem szerint ennél csak rosszabb választás van.
2012. ápr. 17. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!