Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lesz 2012 december 21-én...

IronMan84 kérdése:

Mi lesz 2012 december 21-én valójában? Miért ér véget az idei téli napfordulón a maja naptár? Fel lesz-e készülve az emberiség a Föld sötétbe borulására?

Figyelt kérdés

Sok tévhit és alaptalan mitológia kering 2012 december 21-ével kapcsolatban. Az biztos, hogy a Nibiru (a Földbe becsapódó bolygó) egy mese, egy kamu, amely csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet a valódi veszélyről. Hogy mi is ez? Váratlan szökőár, vulkánkitörés, földrengés, mágneses pólusváltás, meteorbecsapódás, fekete lyuk??? Nem! Nem! Nem!

A maja naptár nem hiába ér véget 2012. december 21-én, hiszen ezután a Föld civilizált világa gyökereiben megváltozik. Nem lesz többé áram, telefon, elektromos technika, műholdas kapcsolat, benzin alapú járműforgalom.

A valóság a fokozódó napfolttevékenység miatti mágneses vihar következtében globálisan kialakuló teljes áramszünet, a műholdas kapcsolatok és a távközlési rendszer (telefonhálózat) teljes megbénulása és leállása lesz.

2012-től---2014-ig: Fokozódó naptevékenység, nem vagyunk felkészülve!!! A Napban zajló folyamatok alapjaiban határozzák meg bolygónk létezését. A napfoltok ciklikus változásai pedig akár komoly következményekkel járhatnak a civilizációra nézve. Az elmúlt évtized relatív nyugalma után most újra fokozódik a napfolttevékenység, amely 2013 májusában éri el a csúcsát. Lehetséges következményeire egyelőre nem vagyunk megfelelően felkészülve!!! A nap mély álomból ébred!

A rendőrség, politikusok, hadsereg gondolt-e már arra, hogy akár az idei év téli napfordulóján (2012. december 21.) bekövetkezhet a globális sötétség és mindenféle kommunikáció megszűnik a külvilággal? Hogyan lesz biztosítva a lakosság élelmiszer- és ivóvíz ellátása?

Hogyan tudnak működni a kórházak? Mi lesz a betegellátással? Van-e már erre terv?

nevezetes napok:

tavaszi nap-éj egyenlőség: március 21. (szökőévben: március 20.)

nyári napforduló: június 22. (szökőévben: június 21.)

őszi nap-éj egyenlőség: szeptember 23. (szökőévben: szeptember 22.)

téli napforduló: december 22. (szökőévben: december 21.)

Az idei év (2012) szökőév, ezért ma van a tavaszi nap-éj egyenlőség, június 21 lesz a nyári napforduló, szeptember 22 lesz az őszi-nap éj egyenlőség, december 21 a téli napforduló. 3/4 év múlva kezdődhet a kritikus időszak és a mágneses napvihar csúcsa még csak 2013 májusára várható. Hosszú folyamatról van szó, tehát nemcsak átmeneti zavarokat okozhat a napkitörés miatti mágneses erőhatás, hanem tartós több hónapig vagy évig tartó globális teljes áramszünetet és mindenféle kommunikációs eszköz elnémulását.

2012. márc. 20. 20:35
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim válasza:
100%
MEg gondoljatok bele , ha tényleg lesz valami, akkor se fogják elmondani , mivel nagyobb károkat okoznának mintha nem figyelmeztetnének.A sok millió buta ember nem tudná felfogni normálisan, és kitörne a káosz mindent felgyújtanának, meg betörnének mindenhova.azért mert azt hiszik úgy is meghalunk stb... Dec 21. előtt már tönkrebasznánk ezt a földet :D Ha ma bejelentenék, gondoljatok bele mekkora káosz lenne. Ha én lennék a nagyfejes és tényleg tudnám mi lenne én se árulnám el. SŐt tagadnám :D
2012. dec. 5. 12:30
 32/56 Szűcs Norbert Ádám válasza:
100%
Kedves kérdező ez mind egy nagyon nagy baromság ez az egész null síkos hülyeség itt az a tervük hogy az emberek gyufára meg ilyenekre költség a pénz aki ezt elhiszi az nagyon hiszékeny (már bocsi) a maja naptár valahol abba kellet hagyniuk nem tudták végtelenig írni ez pont olyan mintha én most azt írnám: emberek itt a vég a marsra fellőttek 77 rakétát ami felrobbant és a mars egy része lerombolta a vénuszt is és valahogyan a nap légköre körbe vitte őket és 1 év után am a 2012év kieset a nap légköréből és pont felénk tart! EZ PONT OLYAN MINTHA ezT MONDANÁM ! nagyon nagy hülyeség a föld ugyanaban a légkörbe forog mint eddig nincsen semilyen null sík nem tartunk a fekete lyuk felél nem lesz meteor!
2012. dec. 6. 17:42
 33/56 Bozsikrisz válasza:
100%

A maják már néhányszor pofára estek a dátumaikkal :D

De ha ők így gondolják...

Én Istenben hiszek, és a Biblia is ír a világvégéről. Úgy jön majd el, mint éjjel a tolvaj, az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak.

De Isten csak jeleket adott, azt, hogy ez mikor fog bekövetkezni SOHA SENKI nem fogja tudni pontosan.

2012. dec. 8. 18:16
 34/56 anonim válasza:
100%
Ezt a "világvége" elméletet honnan szedted?!? Melyik oldal publikálta? Érdekes hogy semmilyen tudományos adat nincs ami alátámasztaná! Az hogy világvége lesz na az azért nem egy kis túlzás, bár valami lesz, valami fog történni de ezt ember előre nem tudhatja.. Igazán még azt sem tudják egészében hogy hogyan jött létre az élet a földön, akkor a világvéghét honnan tudnák megmondani!? Ezek csak elméletek..
2012. dec. 9. 18:48
 35/56 polla válasza:
100%
Szerintem ezt csak az úr tudja,hiszen ö teremtette a földet így ő is pusztíthatja el.És mondá "tolvaj ként fogok besurrani.Szoval ezt senki nem tudja előre meg mondani.
2012. dec. 10. 14:02
 36/56 anonim válasza:
[link] nagyon hasznos akik hisznek ebben vilagvegeben es szerintem szamukra nagyon megnyuktato!olvassa el aki hesz ebbe a ...ba
2012. dec. 10. 21:13
 37/56 anonim válasza:

Semmi nem lesz...

Talán 5000 év múlva lesz vmi én úgy hallottam :P

2012. dec. 11. 21:11
 38/56 anonim válasza:
100%
Polla: Teljes mértékben igazad van.ezt csak az Úr tudja.
2012. dec. 11. 21:12
 39/56 anonim válasza:
100%
Hogy mi lessz 2012.12.21-én? Sok világvégeváró jól pofára esik, én meg jól körberöhögöm őket!
2012. dec. 15. 20:08
 40/56 anonim válasza:
0%
A nap felfog robbanni és elpusztítja az egész univerzumot.
2012. dec. 16. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!