Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lesz 2012 december 21-én...

IronMan84 kérdése:

Mi lesz 2012 december 21-én valójában? Miért ér véget az idei téli napfordulón a maja naptár? Fel lesz-e készülve az emberiség a Föld sötétbe borulására?

Figyelt kérdés

Sok tévhit és alaptalan mitológia kering 2012 december 21-ével kapcsolatban. Az biztos, hogy a Nibiru (a Földbe becsapódó bolygó) egy mese, egy kamu, amely csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet a valódi veszélyről. Hogy mi is ez? Váratlan szökőár, vulkánkitörés, földrengés, mágneses pólusváltás, meteorbecsapódás, fekete lyuk??? Nem! Nem! Nem!

A maja naptár nem hiába ér véget 2012. december 21-én, hiszen ezután a Föld civilizált világa gyökereiben megváltozik. Nem lesz többé áram, telefon, elektromos technika, műholdas kapcsolat, benzin alapú járműforgalom.

A valóság a fokozódó napfolttevékenység miatti mágneses vihar következtében globálisan kialakuló teljes áramszünet, a műholdas kapcsolatok és a távközlési rendszer (telefonhálózat) teljes megbénulása és leállása lesz.

2012-től---2014-ig: Fokozódó naptevékenység, nem vagyunk felkészülve!!! A Napban zajló folyamatok alapjaiban határozzák meg bolygónk létezését. A napfoltok ciklikus változásai pedig akár komoly következményekkel járhatnak a civilizációra nézve. Az elmúlt évtized relatív nyugalma után most újra fokozódik a napfolttevékenység, amely 2013 májusában éri el a csúcsát. Lehetséges következményeire egyelőre nem vagyunk megfelelően felkészülve!!! A nap mély álomból ébred!

A rendőrség, politikusok, hadsereg gondolt-e már arra, hogy akár az idei év téli napfordulóján (2012. december 21.) bekövetkezhet a globális sötétség és mindenféle kommunikáció megszűnik a külvilággal? Hogyan lesz biztosítva a lakosság élelmiszer- és ivóvíz ellátása?

Hogyan tudnak működni a kórházak? Mi lesz a betegellátással? Van-e már erre terv?

nevezetes napok:

tavaszi nap-éj egyenlőség: március 21. (szökőévben: március 20.)

nyári napforduló: június 22. (szökőévben: június 21.)

őszi nap-éj egyenlőség: szeptember 23. (szökőévben: szeptember 22.)

téli napforduló: december 22. (szökőévben: december 21.)

Az idei év (2012) szökőév, ezért ma van a tavaszi nap-éj egyenlőség, június 21 lesz a nyári napforduló, szeptember 22 lesz az őszi-nap éj egyenlőség, december 21 a téli napforduló. 3/4 év múlva kezdődhet a kritikus időszak és a mágneses napvihar csúcsa még csak 2013 májusára várható. Hosszú folyamatról van szó, tehát nemcsak átmeneti zavarokat okozhat a napkitörés miatti mágneses erőhatás, hanem tartós több hónapig vagy évig tartó globális teljes áramszünetet és mindenféle kommunikációs eszköz elnémulását.

2012. márc. 20. 20:35
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó asztrológusok voltak? Hány olyan távcsövük volt mint nekünk a Hubble-, a Chandra- és a Spitzer-űrtávcsövek? Hányszor repültek az űrbe. Mi az ami bizonyítja hogy többet tudtak mint mi? Egyetlen dolog támaszthatná alá,ha tudnák a földönkívüliek létezéséről, és tudnánk hogy kapcsolatban álltak velük a maják.Persze biztos hogy naiv vagyok,de nem hiszem hogy fejlettebbek voltak mint a mostani emberiség.Ha igen,akkor megtudták volna magukat a kihalástól,mert nem lett volna ellenfelük a földön,abban az időben.
2012. nov. 24. 00:18
 22/56 anonim válasza:

úgy megünneplem az idei szilvesztert, mint még soha senki

aki meg fél a világvégétől, az egyen meg egy meleg kenyeret, és meglátja hogy jobb lesz :)

2012. nov. 25. 10:21
 23/56 mahjong válasza:

itt is elég sokmindenről beszélnek/írnak:

[link]

2012. nov. 26. 19:38
 24/56 anonim ***** válasza:
11-23 09:21-es válaszoló ez nagyon nagy :DDDDDDD
2012. nov. 29. 16:40
 25/56 anonim válasza:
Te egy kurv* hülye vagy. Mikor elkezdték jósolni azt a kur*a VILÁGVÉGÉT??? 1900-ban is jósoltak, 2000-ben is meg most 2012-ben? Hülyeség. Az azért van kedves kérdező mert talán kilép a föld a naprendszerből de csak 5 napra. Igazából egy Bolygó mögé bújik. Az a JUPITER lesz mert minden 2000-redik évben pl: 4000, 6000, 8000, de addigra lehet nemlesz föld. Na mind 1 Szóval Ez hülyeség.
2012. nov. 29. 20:05
 26/56 anonim válasza:
NEM AZT JÓSOLTAK MEG HOGY VILÁGVÉGE LESZ!december 21.-én a 12 baktumnak(1 baktum 400 év) vége lesz a naptáruk szerint és következik a 13 baktum. Azért terjedt el az hogy világvége lesz mert a baktumok végén érdekes dolgok történtek régebben(a maják fejlett városokat hagytak ott és nem tudni miért)Én nem gondolom hogy világvége lesz csak valami változás.Lehet mint ahogy a kérdező írja eltalál minket a nap 1 cuki kis nap kitöréssel és be hal az egész földön az áram(Kanadában már volt rá példa 1 tartományban nem volt áram)Ilyen hülyeségben viszont senki se higgyen hogy becsapódik egy bolygó hisz ha tényleg becsapódna 20 nap múlva már 1 átlag ember is láthatná 1 egyszerű távcsővel.
2012. dec. 1. 20:50
 27/56 anonim válasza:
100%

"A maja naptár nem hiába ér véget 2012. december 21-én, hiszen ezután a Föld civilizált világa gyökereiben megváltozik. Nem lesz többé áram, telefon, elektromos technika, műholdas kapcsolat, benzin alapú járműforgalom.

A valóság a fokozódó napfolttevékenység miatti mágneses vihar következtében globálisan kialakuló teljes áramszünet, a műholdas kapcsolatok és a távközlési rendszer (telefonhálózat) teljes megbénulása és leállása lesz. "

Szoval a Majak meg josoltak azt hogy megbenul az osszes elektronikai kutyu?? Na es a Majak honan tudtak hogy jopar evmulva valaki fel talal olyat hogy generator, elektronika, muhold? Sehonan!! Ez hulyeseg. Es a Vilag vege elmelet is az. Egy Nemet fizikus aki a Nasanak dolgozott azt mondta hogy a Majak nem a Vilag veget hanem az isteneik vissza tereset jovendoltek meg. :)

2012. dec. 3. 21:17
 28/56 Totya2012 válasza:
30%

Szerintem annál nagyobb sötétség nem borulhat a világra mint ami most van az emberek fejében.

Mindenki azt hiszi hogy császárok vagyunk, micsoda technikánk van meg embereket lövöldözünk az űrbe meg milyen űrteleszkópjaink vannak. Csak ha az illető az esti híradó helyett esetleg utána olvasna dolgoknak akkor például találhatna olyan cikkeket az interneten hogy a sumérok az általunk ismert legősibb birodalom például már több ezer évvel ezelőtt lerajzolta a napot a földet és nap körüli pályáját és a naprendszer bolygóit is nap körüli pályával együtt, beleértve a Plutó bolygót is amit a szupertávcsövek csak 1930. február 18-án fedeztek fel ... és a Nibiru (12.) bolygót is megrajzolták amit a szuper NASA 1983-ban jelentette be hogy megtalálta.

És sorolhatnám a szuper technikánk mellett mai napig relytéj övezi a piramisokat amiket szintén nem ma építettek és mindenféle robotok meg csúcstechnika nélkül és nagyon sok olyan ősi dolog van ma is jelen a földön amit nem tudtunk megfejteni.

Ezt csak azért írtam le mert világ vége ide vagy oda ... mindenki azt mond amit akar, de azért egy picit vissza vehetnénk az arcunkból mert tény ami tény több ezer évvel előttünk élő kultúrák már ismertek olyan dolgokat amiket mi csak most ismertünk meg a közelmúltban vagy még most sem ismerünk ...

2012. dec. 4. 11:01
 29/56 Vicus92 válasza:

Ennyi sok hülyeséget? Olvas itt valaki Bibliát? Vagy mindenki ilyen babonás... meg mindneki ilyen idiótaságoknak hisz?

Senki sem tudja mikor lesz vége a világnak, csak aki odafenn van. Nem kell ezt találgatni, meg kutatni... ugyis ugy lesz ahogy lennie kell.

Szerintem ezzel csak az foglalkozik aki annyira nyomorult az élete, hogy nem tud vele mit kezdeni, és ilyesmin töpreng minthogy rendbe tenné a gondjait, és boldog életet élne.

2012. dec. 4. 20:53
 30/56 anonim válasza:
Én azt mondom erre, hogy ne okoskodjunk annyira hogy ez biztos nem létezik ez lehetetlen stb.. Kíváncsi vagyok a technikáinkra kb 10 ezer év múlva. Kb ami akkor lesz azt a mai fejjel mindannyian lehetetlennek tartanánk. Mindenki azt hiszi hogy mindent tudunk a világegyetemről, pedig kb közünk sincs még az egészhez..
2012. dec. 5. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!