Létezhet élet politika és törvények nélkül?
Figyelt kérdés
Én nem értek a politikához és nem ismerem a törvényeket, nem is nagyon érdekel, de néhány dolog hozzám is eljut és azok nem tetszenek. Szerintem ez az egész hülyeség és nagyrészt a hatalomról szól. Nem vagyok hippi és nem akarok világbékét. A célom a kérdéssel nem az, hogy okoskodjak vagy megmondóember legyek, csak nálam intelligensebb emberek véleményére vagyok kíváncsi, hogy okosabb legyek és építkezzek belőle.2012. márc. 17. 19:58
31/31 anonim válasza:
"Az LMP egy civil kezdeményezésből alakult párttá 2009 elején. Előtte egyetlen szoba + hallos lakásban volt az irodájuk"
A Fidesz meg 1988-ban indult egy kollégiumi szobából. A Jobbik is kb. így indult. Na és? Minden párt így kezdi. Csak később válik olyan dörzsölt demagóg szervezetté, mint az LMP :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!