Ez egy összeesküvés elmélet?
egy komment GYK-ról
Hitler tökéletes munkát végzett, az volt az egyik feladata, hogy háborúzzon és minél jobban lerombolja le Europát!
Hitler apja törvénytelen gyereke volt Maria Snna Schicklgruber és Salomon Rothschildnak, ez megmagyarázza hogy kapott az amerikai nagytőkésektől akkora hátszelet (Wall street and the rise of Hitler / Antyony C. Sutton), hitelt Prescott Bushtól a fegyverkezésre, olajat Rockefellertől, hogy lett akkora sztár, még az év embere is volt a Time magazin szerint ... stb.
olvastam olyat hogy a bankár világnak kellett valaki aki háborúzik de olyat is olvastam hogy Angela Merkel hitler lánya hát most nem találtam meg az oldalt de ha beírjátok google-ba 4. birodalom találtok sok mindent
A Raiffeisen Bank az osztrák tulajdonú, de biztos csak tesztelsz...
Én azt sokkal valószínűbbnek látom, hogy egyrészt a német cégek az amerikai és világpiacon történő vásárlásához nyújtott hitelt, másrészt meg a német birodalom felfegyverzéséhez szükséges pénz is ezen a bankon keresztül pumpálták az országba! Mégpedig a következő bankárok és cégbirodalmak támogatták:
Paul Warburg, Lionerl Rothschild, Jacob Schiff, JP Morgan General Electric, Rockefeller I.G. Farben (amely a Standard Oil egyik utódcége), Henry Ford Ford motor, ITT, DuPont.
Azt meg felejtsd el, hogy a UBC a németek pénzét hitelezte ki Amerikában! Helyette azt meg vésd az jól az agyadba hogy az UBC-t minden eszközét lefoglalta az USA kormánya 1942 Oct. 5-én az ellenséggel való kereskedés miatt!
Abban részben igazad van abban hogy a Standard Oil Company-t 1911-ben feldarabolták, de az utódvállalatai továbbra is a legnagyobbak amelyek közé tartozik az ExxonMobil is. (2007-es adatok alapján a világ legnagyobb árbevételű cége volt)
John D. Rockefeller 1937. Maj. 23-án halt meg, a fia meg John D. Rockefeller Jr. biztosan csak lelkiismeret furdalásból támogatta 1946-ban az Egyesült Nemzetek Szervezete székházának építését 8.5 Millió Dollárral!
Azt sokan tudják hogy Hitler a apai nagyanyja Maria Anna Schicklgruber házvezető nőkén dolgozott egy jómódú családnál Bécsben, viszont biztosat senki sem tud az apai nagyapjáról! Ezért sok mindent állíthatsz 100%-os biztonsággal, de azt hogy Salomon Rothschild nem volt Hitler apai nagyapja azt NEM! Ha jobban megnézed a Rothschild családfát akkor láthatod, hogy Salomon Rothschild Bécsben élt és nincs hivatalos folytatása:
Kétlem, hogy Salomon szálloda és bank tulajdonosként megvetette volna a házvezetőnőket és azt is hogy nem keresztezhették egymás útját Maria Annával ... persze ezek csak feltételezések...
De te hagyj fel a félrevezetéssel!
Hitler hátszeléhez még hozzátenném, hogy az amerikai Time Magazin az év emberének válaszozta 1938-ban:
[link] ... persze lehet, ennek semmi köze az egészhez ...
Szerintem igaz, hogy Amerika keze volt a második világháborúban. Ne legyetek emberek ennyire naívak. Amerika sohasem nőtt volna ekkorára a két világháború nélkül. Azért egy ilyen neves lap sem írna cikket egy kitalációról: [link]
A szabadkőművesek irányítják az egész világot, és egyáltalán nem az történik, amit az emberekkel elhitetnek. A pénz mozgat mindent.
Jajj, bocsánat, erre még nem is válaszoltam itten.
"A Raiffeisen Bank az osztrák tulajdonú, de biztos csak tesztelsz..."
Nem, speciel tényleg úgy tudtam, hogy német.
"Én azt sokkal valószínűbbnek látom, hogy egyrészt a német cégek az amerikai és világpiacon történő vásárlásához nyújtott hitelt, másrészt meg a német birodalom felfegyverzéséhez szükséges pénz is ezen a bankon keresztül pumpálták az országba! Mégpedig a következő bankárok és cégbirodalmak támogatták:
Paul Warburg, Lionerl Rothschild, Jacob Schiff, JP Morgan General Electric, Rockefeller I.G. Farben (amely a Standard Oil egyik utódcége), Henry Ford Ford motor, ITT, DuPont. "
És ez miért is volt probléma - illetve összeesküvésre utaló jel - amíg nincsenek háborúban? Ha két ország között béke és kereskedelem van, akkor hadd kereskedjenek már, ahogy jól esik.
Mellesleg a Standard Oil lehet, hogy Rockefellerék utódvállalata volt, maga a nagy Rockefeller addigra már rég halott volt, és a cégóriást nagyon csúnyán szétdarabolták. Valószínűleg annyi köze lehetett már Rockefellerhez, mint nekem az angol vasöntödékhez. A helyrajz.
"Azt meg felejtsd el, hogy a UBC a németek pénzét hitelezte ki Amerikában!"
Miért?
"Helyette azt meg vésd az jól az agyadba hogy az UBC-t minden eszközét lefoglalta az USA kormánya 1942 Oct. 5-én az ellenséggel való kereskedés miatt!"
Tudom.
"John D. Rockefeller 1937. Maj. 23-án halt meg, a fia meg John D. Rockefeller Jr. biztosan csak lelkiismeret furdalásból támogatta 1946-ban az Egyesült Nemzetek Szervezete székházának építését 8.5 Millió Dollárral!"
Nem, bizonyára sátáni gonosz célokkal. Amikor átadta a pénzt, mindegyik bankjegyen véres pentagramma volt.
"Azt sokan tudják hogy Hitler a apai nagyanyja Maria Anna Schicklgruber házvezető nőkén dolgozott egy jómódú családnál Bécsben, viszont biztosat senki sem tud az apai nagyapjáról! Ezért sok mindent állíthatsz 100%-os biztonsággal, de azt hogy Salomon Rothschild nem volt Hitler apai nagyapja azt NEM!"
Hát basz.dk.i. XD
Én meg ismerek valakit, aki Ewan McGregor személyzetéhez tartozott, kérdezzem meg tőle, hogy kitől van a gyereke? :D
Röhej.
"Ha jobban megnézed a Rothschild családfát akkor láthatod, hogy Salomon Rothschild Bécsben élt és nincs hivatalos folytatása:"
És ez bizonyítja azt, hogy?
"Kétlem, hogy Salomon szálloda és bank tulajdonosként megvetette volna a házvezetőnőket és azt is hogy nem keresztezhették egymás útját Maria Annával ... persze ezek csak feltételezések... "
Azok, és mint ilyenek, a világon semmit nem érnek.
"De te hagyj fel a félrevezetéssel!"
Mégis milyen félrevezetéssel?
Igyekszem tényekkel operálni, te vagy az, aki kombinál az ismeretlennel.
"Hitler hátszeléhez még hozzátenném, hogy az amerikai Time Magazin az év emberének válaszozta 1938-ban:
[link] ... persze lehet, ennek semmi köze az egészhez ..."
Igen, ez egyértelműen bizonyít mindent. Addig nem törhet senki világuralomra, amíg a Time olvasói az év emberének nem választják.
Nagy Sándor, és Napóleon is ebbe buktak bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!