Honnan indult ez az egész "Orbán egy cigány" összeesküvés-elmélet?
Valami olyat hallottam, hogy egyszer a Heti Hetesben volt egy olyan vicc, amiben "Orsósnak" szólították, aztán a sok orbánfóbiás átvette. Természetesen Viktornak még a nagyapját is Orbánnak hívták, de az orbánfóbiásak mindenben a rosszat látják, ami OV. Egyik ilyen ismerősöm még az útfelújításnak sem örült.
U.I.: Nem igazán szeretem Viki bácsit, sok esetben nem értek velük egyet, de gyűlölöm az ilyen jellegű fröcsögést és a démonizálást. Meg van ismerősöm aki személyesen ismeri az egész famíliáját, egyik sem roma.
mi az hogy nem roma?
én teljesen pártmentes vagyok,de ezen az emberen látszik hogy az.
Aki a mai népnyelv szerint cigány, az ezt nem a genetikája, hanem az életmódja és a viselkedése miatt kapja.
Lop, csal, ha nyílik a szája, már hazudik, életében nem dolgozott egy percet se, és van egy szakajtóra való gyereke, akiket abból a pénzből tart el, amit az adófizetők összedobnak.
Egész évben mulat, utazgat, az életben szerszám nyele nem volt a kezében, de a kacsalábon forgó palota, a szuper autó, az ékszer, a bunda, a "vállalkozás" az megvan az egész családnak.
Ugyan dolgozni nem tud, sőt nem is akar, de szóban és elméletben persze mindent jobban tud, mint mások, és dolgozzanak helyette a parasztok, akik eltartják.
Addig jó, amíg a közeledben sincs, és nem is hallasz róla, ha kinyitja a száját és közben vigyorog, akkor tudod, hogy ez most neked megint súlyos tízezrekbe fog fájni, mert félre se kell nézned, és meg fog lopni.
Te is könnyen beláthatod: Orbán cigány.
És mi rá a bizonyíték? Amíg nem lesz, addig számomra csak egy sima politikus.
Nekem is van egy olyan képem, amin romának nézek ki, apámról is van.
"És azt el is ismerte hogy Orsós az eredeti neve."
Mikor és hol?
Közismert kép róla. Mindenki döntse el maga a kép alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!